LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 2. elokuuta 2013

HUUMAAVAA TUOKSUA JA VIHREITÄ KUKKIA!!!

Laitan taas pari kuvaa uusista kesäkukkijoista.Olin nyt illansuussa ulkona ja mietin mikä tuoksuu niin ihanalle???Menin kiertelemään pihaa ja löysinkin tuoksun lähteen:Sehän oli narsissitupakka joka oli avannut ekan kukkansa!!
Se on muutenkin aikas hupaisan näköinen....valtava lehdistö ja korkeutta lähes metri ja kukinto kuin pieni nappula ison varren päässä.Kyllähän kukinto suurenee kun kaikki aukeavat,mutta olen niin hätähinen että oli heti otettava kuva.
 Tsinnioita kasvatan aina esikasvatuksena ja nyt alkoi kukkimaan vihreät kukat,erikoisen näköisiä ja kivoja kukkakimpuissa.Kasvatin näitä viime vuonnakin mutta märkä kesä mädännytti lähes kaikki tsinniat.Ne tykkää auringosta ja ei liian tiiviistä kasvustosta,mätänevät helposti.KAUNIS JA ERIKOINEN KUKINTO...TORVIMAINEN

KOOMISEN NÄKÖINEN ..MUTTA TUOKSU PALKITSEE

LUONNOSSA IHAN VIHREÄT KUKAT...kuva ei tuo väriä oikein esille

YHDESTÄ KUKKANUPUSTA KAKSI KUKKAA...ERIKOISTA(siis valkoisessa kukassa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti