LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 12. elokuuta 2013

DAALIAN VÄRIÄ JA HAJUHERNEEN TUOKSUA...JA LOMA!!!

Nyt on eka viikko lomasta takana,ja pikkuhiljaa alkaa tajuamaan että kiire ei ole mihinkään.Eka päivät meni panikoidessa ,että apua kun on niin paljon töitä tekemättä!!!Otin taas käyttöön hyvän systeemin ,jota olen joka lomalla onnistuneesti toteuttanut.Tein luettelon töistä,jotka pitäisi lomalla tehdä ja jaoin ne viikoille ja päiville.Hieno tunne,kun päivän työ tulee tehdyksi ja jää vielä "lomaakin"jokaiselle päivälle.Ei tarvitse stressata ja hommat hoituu huomaamatta.Voisihan sen loman viettää heinä suussa ja riippukeinussa löhöillen....mutta minut kyllä täytyisi köyttää siihen,sen verran malttamaton luonne olen!!!
 En ole vielä kerinnyt shoppailemaan Bauchaussiin,mutta meen vasta viimeisellä viikolla.Olen myös luvannut mennä parin kaverin kukkapenkit uudistamaan...ja täytyy sanoa että ovat kyllä sen tarpeessakin.Vien vähän itseltä taimia tuliaisiksi,että vähän tulee uutta ilmettä.Jos työtoverit luette tätä ,niin muistakaahan nyppiä ja leikata ulkona kukista jo kukkineet kukinnot pois!!!Nyt kun on kosteaa mätänevät helposti ja ovat ruman näköisiä.
 Nyt lähden tämän päivän hommien kimppuun....haketan alapihan oksakasan ja leikkaan perennapenkeistä vanhoja kukintoja pois.Teen myös tyttärelle ison kukkakimpun,koska ostin mahtavia ruukkuja ALESTA!!!!Laitan niistä kuvia myöhemmin,kun saan niihin kukat laitetuksi.Kallein oli 2,5euroa ja halvin 1,5euroa ja olivat IHANIA!!!!!
 Mukavaa työviikkoa kaikille ystäville,lukijoille ja tietenkin TYÖTOVEREILLE ja kirjoittelen taas nyt kun on aikaakin enemmän.
KUVIA KLIKKAAMALLA NÄÄT ISOMPANA

UPEAN VÄRINEN DAALIA....EN KYLLÄ TIEDÄ KOSKA TÄMÄN OLEN OSTANUT???ONNEKSI ALKOI KUKKIMAAN,KOSKA MEINASI MÄDÄNTYÄ KOKONAAN JA YKSI OKSA SELVISI(LIIAN PIENI RUUKKU?)

SAMANVÄRINEN LÄHES KUIN EDELLINEN KUVAN DAALIA..TÄMÄ SUKLAAKOSMOS

TÄSTÄ EN TIEDÄ,MIKÄ VÄRI TULEE?JUURAKOT MENI KEVÄÄLLÄ SEKAISIN JA TÄMÄN OKSAT KATKESI ISTUTUSVAIHEESSA KAIKKI!!ONNEKSI TULI UUDET ,VÄHÄN MYÖHÄSSÄ. JA KUN VIELÄ OLIN NÄMÄ TALVETTANUTKIN.

EKAT TUOKSUHERNEET AUNNEET...TUOKSUVAT IHANASTI.

LAUDAT TAAPELISSA(eka lomapäivän homma)EKAT GLADIOLUKSET KUKASSA,PITÄISI TULLA MUITAKIN VÄREJÄ,NÄMÄKIN VIIMEVUOTISIA,MUTTA EI ESIKASVATETTUJA.

PUNAHATTU ALKAA KUKKIMAAN...KUKA ON SYÖNYT TERÄLEHTIÄ???

HIENOSTI KASVAA KOMEAMAKSARUOHO JA ETUALALLA KAUKASIANTÖRMÄNKUKKA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti