LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 1. elokuuta 2013

KELTAINEN KÖYNNÖSRUUSU ALKAA KUKKIMAAN!!!!!

Tässä taas aloin kirjoittelemaan,kun tuli nukuttua päikkärit työpäivän jälkeen ja nythän sitä jaksaa valvoa..ja huomenna on vp.
 Pari työpäivää vielä olisi ja sitten se LOMA vihdoin alkaa!!!!Tänä vuonna jotenkin olen odottanut tosi kovasti lomaa,varmaan kuuma kesä on puuduttanut ja tuntuu että ollaan todella loman tarpeessa.
 Huomenna pesen Amosin ja trimmaan taas kun on luvassa helteitä niin pysyy puhtaana.Nyt kyllä taas meillä koetellaan hermoja kun herra ulvoo yöt ja päivät...!!!Tuntuu että tällä kylällä on aina joku tyttö juoksulla..huh sentää että voi koira olla pönttöpää,ei syö ei nuku ja kaikki vain tyttöjen vuoksi.
 Lauantaina menen taas laittamaan yhden Aapo nöffin näyttelyä varten ja kas vain luvattu 25 hellettä.Sanoinkin kaverilleni että aina kun tuun ylöjärvelle,siellä on hirveän kuumaa!!!
 No,kerron nyt hieman tästä uudesta ruususta,jonka ostin Lidlistä keväällä..ja tieteskin HALVALLA. On kyllä lähtenyt upeasti kasvamaan,kiitos lämpöisen ja aurinkoisen kesän.Siitähän ruusut tykkäävät.Minulla on kyllä sellainen tunne,että mahtaakohan talvehtia?Näyttää niin jalostetulta,mutta nyt ainakin kukkii ja nautin tästä kesästä.


JUST KUKAT AUENNEET...ON LAUANTAI AAMU

HIEMAN JO KORKEUTTA KASVANUT

SAMAT KUKAT LAUANTAI ILTANA..KYLLÄ MUUTTUU PÄIVÄSSÄ

SAMAT KUKAT PYHÄNÄ AAMULLA KUVATTU..TAAS ERI NÄKÖISIÄ

UUSIA NUPPUJAKIN MUUTAMA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti