LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 11. elokuuta 2021

KOMEAMAKSARUOHO JA TUMMALEHTINEN MAKSARUOHO SEKÄ MURATTI KUVINA

 KOMEAMAKSARUOHO ON HELPPO LISÄTÄ KEVÄISIN LATVAPISTOKKAISTA.NIITÄ MINULLA ON KUUMILLA ETELÄRINTEILLÄ JA TÄMÄ KESÄ ON NIILLE OLLUT HYVÄ.

TÄMÄ MURATTI TYKKÄÄ OLLA VARJOSSA PUIDEN KATVEESSA JA ON VANHA RUUKUSSA KASVATETTU JO MONTA VUOTTA.KASVAA ISOSSA KAARESSA JOTA KYLLÄ EI ENÄÄN NÄYJUURIKAAN

TÄSSÄ KOLME KOMEAAMAKSARUOHOA JA VÄHÄN JO KUKANNUPUT ALKANEET PUNERTUA, NÄMÄHÄN KUKKIVAT VASTA MYÖHÄÄN SYKSYLLÄ.NÄITÄ MINULLA ON ERIPAIKOISSA KUUMILLA RINTEILLÄ.NÄMÄ KUULEMMA EI TYKKÄÄ SIIROISTA JOTEN NÄMÄ SAAVAT OLLA TÄSSÄ JA KOMISTUA.ALKUJAAN NÄMÄ OLIVAT VAIN YKSI PIENI PISTOKAS.

TÄMÄN MAKSARUOHON OLEN OSTANUT MONTA VUOTTA SITTEN JA SIIRSIN TÄHÄN PAIKKAAN VIIME SYKSYNÄ.ONNEKSI ALKOI KASVAMAAN SILLÄ ALKU OLI AIKAS KITUVAISTA KASVUA.KAUNIS VÄRI LEHDISTÖSSÄ JA TOIVOTTAVASTI JATKOSSA KASVAA ENEMMÄN PYSTYASENNOSSA ,NYT VÄHÄN MAATAPITKIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti