LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 21. toukokuuta 2013

ILOISET VÄRIT 95VUOTIAALLE PÄIVÄNSANKARILLE

Nyt on kyllä ollut tosi kiirettä aikaa....kaikki aika menee multaa myllätessä.Uudistan koko ajan vanhoja perennapenkkejä,joka on kyllä aikaa vievää puuhaa.Ilokseni kyllä olen huomannut ,kuinka paljon on uusia kukkioita talvehtinut(niistä kuvia myöhemmin).Esikasvatettuja on siirretty maahan ja toisia isompiin ruukkuihin.Tänään laitoin daaliat jo lopullisiin ruukkuihin,koska olivat niin isoja.Ruusuja leikkasin ja ostin kolme uutta valikoimiin,yksi keltainen köynnösruusu ja kaksi jaloruusua...toivottavasti istutus onnistui.Nyt on kyllä tosi kuivaa ,ainakin meidän tontilla kun on etelärinne.
 Kuvat on kimpusta jonka sain tehdä todella kunniakkaaseen ikään yltäneelle papalle.Kyllä 95 v. on mahtava ikä ja vielä jaksaa vietää merkkipäivää,!!!
 Väreiksi valitsin keväiset ja iloiset värit koska juhla on varmasti koko suvulle iso ja iloinen asia!!!Tietysti olisi voinut laittaa tummanpunaisia ruusuja ,mutta niitä hän varmaan sai jo muutenkin...en tiedä mutta luulen niin.
 Kirjoittelen taas kun kerkiän näiltä puuhasteluilta,joita vielä ainakin viikon verran riittää ja sit jo hieman helpottaa.
LÄHIKUVA

ULKONA KUVATTU

YLHÄÄLTÄ KUVATTU,

VALMIINA VIETÄVÄKSI

RUUSUT,LILJAT,EUSTOMAT JA NEILIKAT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti