LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 24. toukokuuta 2013

LEHTIKAKTUS KOKO LOISTOSSAAN

Tässä olisi taas kuvia uskollisesta kaktuksesta joka ei pettänyt tänäkään vuonna.Halusin ottaa kuvan koko komeudesta ,sillä se on tosi iso!!!Kuvasta näkee kuin kukat on jo melkein lattian rajassa ja niitä on taas paljon.
Hoito on aina samanlaista,läpi vuoden kastelen normaalisti ja maaliskuulla aloitan lannoituksen.Paikka on valoisa  ja ruukku on ollut jo sama yli 11v.Alakerrassa alkaa tämän emokasvin poikanen myös kukkimaan toista kertaa,että hyvät geenit on!!!Vieressä on myös Herttalyhtyköynnös joka voi myös erinomaisesti vaikka välillä otan eri asetelmiin siitä oksia.
YLÄKERRAN MAKKARISSA KUKKALOISTOA

HERTTALYHTYKÖYNNÖS KERA LEHTIKAKTUKSEN

2 kommenttia:

  1. Olen saamassa tuoksulehtikaktuksen pistokkaan, kuinka juurrutan sen? Terv. Marjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marjo.Mullan johon pistokkaan istutat olisi oltava hyvin vettäläpäisevää,eli kaktusmulta on hyvä.Älä juurruta vedessä sillä se mätänee.Pistä pistokas pari senttiä multaan jonka olet ensin kastellut,huomio ettei multa ole liian märkää.Huolehdi että multa pysyy kosteana koko ajan ,mutta ei liikaa vettä.Uusi kasvu tulee yleensä minulla tyvestä ,eli mullan alta.Pistokas voi pehmitä mutta se on ok.Kerro miten onnistui, kevät kyllä olisi parasta aikaa pistokaskasvatukseen.Terkuin Maikku

      Poista