LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

ERILAINEN ÄITIENPÄIVÄRUUSU.....TERTTURUUSUT KIMPUSSA

Kaveri pyysi että tekisin ihan pienen kimpun  ruusuista....no ei kyllä ihan pieni tullut!!!Se kokokin on niin suhteellinen käsite?
 Valitsin kukiksi Tertturuusut ja preeriaruusut sekä kerberat,koska niiden piti kestää pari päivää ennenkuin ne vietiin lahjaksi.Hieman erilaiset värit toi aikaslailla eloa kimppuun,ja ei se ihan valtavan kokoinen tullut...vai mitä olette mieltä??
 Nyt on kaunista ja mammanpäivä kunnialla hoidettu;ensin töissä ja sitten perheen kanssa herkuteltiin kakkua ja muuta makosaa.Sain lapsilta lahjaksi aivan ihanan värisen Hortenssian,sellainen syvä sinililasävyinen,joka on mun lemivärini.Myös aniliininpunaiset ruusut sain isona kimppuna!!!Kiitos lapset,kyllä tiedätte mistä mamma tykkää!!
 Helteistä viikkoa kaikille,on nimittäin luvattu vihdoinkin.Huomenna on kylvettävä kesäkukat vihdoin,kun en ole aiemmin kerinnyt.Nyt on kyllä niin väsy että taidan mennä nukkumaan ja aamulla taas töihin.
Kerberat sopii kivasti

Lähikuva ruusuista...kivan värisiä

Hieman päältäpäin kuvattu

Ulkona kuvattu ylhäältä päin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti