LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 19. elokuuta 2018

PUNAINEN VÄRI MUISTOTILAISUUDESSA.....

TEIN LAUANTAIKSI MUISTOTILAISUUTEEN :ARKUNKORISTEEN,NOUTOPÖYDÄN JA MUISTOPÖYDÄN ASETELMAT.

Väritoiveena oli punainen,kun kyseessä korkean iän saavuttanut naishenkilö.Piti kukkasista eläissään ja asunut aina maalla,jossa myös hautajaiset olivat.Kukat valitsin ajatellen että sopii luonnonmukaiset ja perinteiset kukkaset .
ARKUN KUKKAKORISTE  JOSSA ISOT NEILIKAT,ISOT RUUSUT JOTKA MUUTEN ON KOTIMAISIA MARTTILAN RUUSUTARHAN TUOTANTOA.KERBERAT JA ERIKOISET KRYSANTEEMIT SEKÄ VALKOISET LILJAT


TÄSSÄ VÄHÄN NÄKEE MALLIA,OLI PITKÄ ARKUN MYÖTÄINEN


YLHÄÄLTÄ PÄIN KUVATTU.

MUISTOPÖYTÄÄN TEIN HILLITYN ISOISTA RUUSUISTA TEHTY,

Lisää kuvateksti

MYÖS MUUTAMA LILJAN NUPPU 

HARMAASEEN ASTIAAN TEIN NOUTOPÖYDÄN ASETELMAN.

KUAT SAMOJA KUIN ARKUN KORISTEESSA,


LÄHIKUVAA KUKISTA

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kukkalaite. Meidän täytyisi myös alkaa järjestämään hautajaisia. Olen yrittänyt kirjoittaa itselleni listaa tarvittavista asioista sekä hoidettavista dokumenteista. https://www.kokkolanhautaustoimisto.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sanna. Kiva kun tykkäsit ja varmaan on paljon muistettavaa kun hautajaiset kuitenkin jokaisen kohdalle onneksi harvoin osuu.Varmaan itse muistotilaisuutta kun ajattelee ajattelen aina ensin ihmistä mitä hän olisi halunnut ja mistä eläissään tykännyt .hautajaiset muistuttaa ihmistä ja elettyä elämää....voimia sinulle ja kiva kun kävit blogissani.
      terkuin Maikku

      Poista