LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 9. toukokuuta 2013

KUKKAHOROSKOOPPI...TUNNISTATKO ITSESI !!!!

http://kukat.fi/yleinen/kukkahoroskooppi/


Keto-orvokki 11.7. – 8.8.
Ensivaikutelma keto-orvokista on suloinen. Vaikka katse on lapsenomaisen luottavainen, koko olemus pieni, ujo ja vaatimaton, hänestä huomaa pian yllättävää värikkyyttä ja monimuotoisuutta. Hänessä on ainutlaatuista persoonallisuutta, outoa, jopa omassa suvussaan. Et ole tekemisissä minkään keskivetotyypin kanssa. Herkkä keto-orvokki on vahvalla varrella tukevasti kiinni maassa. Suku ja ystävät ovat hänelle suorastaan elintärkeitä. Valta ja raha eivät häntä kiinnosta, hän tarvitsee ennenkaikkea ihmisiä, läheisyyttä ja lämpöä. Hän viihtyy ja kukoistaa vaatimattomissa olosuhteissa ja saa mutkin viihtymään. Keto-orvokin juhlissa ei tarvita gourmet-ruokia. Teekupin ääressä hänen luonaan vietetään unohtumattomia iltoja. Äärimmäisen sosiaalisena ja empaattisena keto-orvokki suorastaan itsestään ajautuu ammatikseen auttamaan muita. Eläytymiskykyisenä hän sopii myös esiintyväksi taiteilijaksi, etenkin näyttelijäksi. Aina tuohtuessaan ja muista huolehtiessaan hän helposti unohtaa huolehtia omasta terveydestään ja lepohetkistään. Oma rakkauselämä, perhe ja lapset jäävät helposti liian vähälle huomiolle. Keto-orvokin pitäisi varata almanakkaansa oma rauhallinen koti-ilta edes silloin tällöin. Keto-orvokki valitsee mielellään puolisokseen hiljaisen ja rauhallisen luonteen, joka myhäilee taustavoimana vilkkaassa seuraelämässä. Itsekkäät ja kovat kyynärpäätaktikot hän jättää huomiotansa vaille.

Sain tämän horroskooppin pojalta ja ajattelin laittaa myös teille rakkaat lukijat!! Itse olen keto-orvokki ja siittä voitte lukea millainen minä olen????Täytyy kyllä sanoa ettei ihan joka sana pidä paikkaansa....ei ainaskaan perheen mielestä!!!
 Olen painanut hommia oikein tosissaan puutarhassa ,kyllä aika rientä siellä puuhaillessa.Olen jo kaikki sipulikukat istuttanut ja vielä pitäisi kylvää kesäkukkien siemenet,niin sit oltais jo hyvällä mallilla.
 Minulla on paljon kaikkea kivaa tekemistä,joista taas kuvia ja juttua kun ovat ajankohtaisia.
 Puuhakasta viikonloppua kaikille viherpeukaloille ja  muille leppoisaa oleilua.

tämä on kuva viime kesältä,just laitoin maahan tämänkin mukulan,oli hyvin talvehtinut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti