LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

perjantai 2. syyskuuta 2011

Viikon pulinat

Nyt on sitten lomat pidetty ja työt alkaneet.Sopivasti kelitkin muuttui,joten ei harmita yhtään töihin paluu. Paljon en ole kerinnyt mitään askartelemaan,kun on hieman puutunut olo oudoksestaan töitten jälkeen.
 Olen sentään vähän kerinnyt tekemään,nimittäin olen keräillyt siemeniä talteen ensi kevättä varten.Lenkillä kun kuljen poikkean Amosin kanssa aina naapurissa ja sieltäkin sain vähän siemeniä mukaani.On aikas mukavaa kun saa itse kasvattaa kukkia ja aina ei voi olla varma lopputuloksesta.
 Tänään on onneksi satanut,joten pääsen ensviikolla kun olen vapaalla,siirtelemään muutamia perennoita,jotka ovat tosi huonossa paikassa.Kukat kyllä kukkii vielä komeasti ja syyskukkija isomaksaruohokin alkaa pian kukkimaan.Selvisi sekin,mikä oli kaikki liljani syönyt ja tallonut,nimittäin eilen näin ison uros peuran tulevan meidän pihasta kun tulin kotiin...!!voi sentään kun eksyi väärään pihaan????
isomaksaruoho pian kukkimassa
 Laittelen taas kuulumisia kun saan enemmän aikaiseksi.Mukavaa syksyn alkua kaikille ja nautitaan viimeisistä aurikoisista päivistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti