LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

RUSKAN KAUNEUS PÖYTIÄ KORISTAMASSA

Kyllä on synkeää tämä syksy.Nytkin kun kirjoittelen tätä on ulkona pilkkopimeää ja sataa koko ajan.Meillä oli taas töissä perinteiset sadonkorjuujuhlat ja minäpä taas sain kunnian koristella vähän yleisiä tiloja tunnelmaa luomaan.Nyt kyllä oltiin vähän myöhään liikkeellä,kun olin elokuun lomalla.Osa kukista oli jo sateessa mennyttä,mutta jotain sentään sain kasattua ja mielikuvitusta hieman niin tässäpä lopputulos.Kiitos myös työtovereille,jotka toivat auringonkukkia ,joista oli iso apu.
 Onneksi minulla on viikonloppu vapaa ja on luvattu aurinkoa!!!Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä ja alkaa hieman perennoita siirtelemään.Kelit on nyt kyllä loistavat,kun maa on tarpeeksi kosteaa.
 Nyt on vielä kolme hautavihkoa tilauksessa jotka teen lauantaiksi.Niistä sitten kuvia kun ovat valmiina.
syksyinen kukkakori

amppeli ja kukat

villiviini kera auringonkukkien

noutopöydän kukkatarjotin

ylhäältä kuvattu
On kyllä kivaa kun voi suunnitella etukäteen ,minkä tyyppisiä tekisin.Nyt minulla on täysin vapaat kädet,joten luovuus vaan valloileen ja hyvää tulee.Koittakaapa kaikki ystävät pukea kelin mukaisesti,ettei syysflunssa yllätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti