LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 22. syyskuuta 2011

Uusvanha koristeruukku kera loppukesän kukkien

päältä kuvattu

puinen maalattu ruukku
Aloin tässä kirjoittelemaan ja esittelen uusimman ostokseni.Ihastuin kaupassa näihin vanhan näköisiin puisiin ruukkuihin.Ostin 2 erilaista,kun olivat ale myynnissä.Tietenkin oli heti kokeiltava millaisia asetelmia näihin voisi tehdä...?
 Nyt alkaa jo vesisateet tekemään kukista aikas kurjan näköisiä,mutta kyllä vielä löytyi ihania uudelleen kukkivia ruusuja ja komea maksaruoho aloitti just kukinnan.Tein ruukkuun sopivan sävyisen asetelman ja ruusutkin tuoksuivat ihanalle.
ruukun leveys n.30cm
 Toisen ruukun teen huomenna,kun olen vapaalla.Minulla on taas tiedossa mielenkiintoisia projekteja sekä muutakin tilausta,mutta niistä sitten myöhemmin enemmän.Nyt taidan katsella vähän tv;tä ja nauttia kynttilän valosta kun ulkona on jo tosi pimeää.Mukavaa loppuviikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti