LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 6. syyskuuta 2011

SYKSYN VÄREJÄ

Laitan tähän muutaman kuvan jotka otin näin alkavan syksyn kunniaksi.Mongolianvaahtera on ollut minulla jo 20v. ja on kasvanut tosi isoksi.Tykkään puusta kovasti,koska se on kuin suurikokoinen bonsai-puu.Keväällä se kukkii valtavasti kermanvärisiä kukintoja ja kerää kimalaisia ihanalla tuoksullaan.Loppukesästä ja näin syksyllä se tekee valtavat määrät siemenkotia jotka punertuvat.Talvella punatulkut syövät innolla kaikki siemenet.Syksyllä myös lehdistöllä on upea ruska.Minulla on tämän puun jälkeläinen joka on jo metrin korkuinen.Olen sen itse siemenestä kasvattanut.On myös "tyttöpuu" joka kukkii.
 Kiinankärhöt alkoivat vasta kukkimaan ja pelkäsin että olivat kaikki kuolleet,kun keväällä ei meinannut nousta yhtään versoa.Ovat myös itse kasvatettuja.
mongolianvaahtera

kiinankärhö

erilaisia kehäkukkia
 Kehäkukista otin kuvan kun vielä komeasti kukkivat.Olen päivittäin leikannut siemenkodat pois niin kukinta jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti