LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 6. syyskuuta 2011

PAJUKRANSSIT KERA MARJOJEN

Tänään oli oivallinen päivä alkaa taas tekemään kransseja.Se on minulle mieluisaa puuhaa ja saa toteuttaa itseään.Ensin suunnittelin ,mitä materiaaleja niihin laittaisin.Toisen tein tien vieressä olevaan postilaatikko-monumenttiin joten sen väri jo helpotti marja valintaa.
 Toisen kranssin tein ulko-oveen ja kyllä tuli joulu mieleen kun se oli valmis.En ole yleensä paljoa käyttänyt orapihlajan marjoja,mutta niitä tuli tänäkesänä tosi paljon.Laitan lakkaa kranssien päälle niin kestävät pidempään.Tiedä vaikka jouluksi asti säilyisi,sit vaan joululunta suihkaus ja valot niin siinähän on yksi ,ainaskin pikkujoulu koriste......
 Pajukehikkoja teen aina keväällä reilusti, niin on aina kehikot valmiina jos tulee intoa tehdä jotakin.
 Nyt on kello jo paljon ja työt kutsuvat taas huomenna.Nyt täytyisi taas laittaa mietintämyssy päähän ja alkaa suunnittelemaan töihin elonkorjuu-juhlien teemaa ja koristuksia.Niistä sitten myöhemmin lisää.
ilman rusettia kranssi

rusetilla,tammenterhot,angervon siemenet ja orapihlajan marjat

ilman rusettia

rusetilla,villiviinin,aronian,lumimarjan-marjat,vaahteran siemenkodat
 Mukavaa loppuviikkoa kaikille ,niin tutuille kuin tuntemattomillekin.Niin,kiva kun käytte lukemassa ja katselemassa blogiani....!

1 kommentti:

  1. Sinulla on aivan ihania kransseja ja asetelmia koko blogi täynnä! Osaispa itsekin tehdä...

    VastaaPoista