LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 23. elokuuta 2011

Postilaatikon loppukesän uusi ilme

Heippa taas kaikki tutut ja tuntemattomat.Nyt jo 3 vk.lomasta takanapäin.Huh sentään ,tarvii varmaan alkaa huilaileen että jaksaa taas töitäkin tehdä.Miten sitä ahnehtii aina itselleen kaikenlaisia hommia,tarvis opetella vähän ottaan rennommin.
 Paljon on sattunut ja tapahtunut viikossa.Laitoinkin jo tänne kaikenlaista viikon varrelta.Harmittaa kyllä kovasti kun eilen huomasin ,että joku eläin oli käynyt minun kaikki kuningasliljani syömässä ja tallomassa.Just kun odotin että alkaisivat kukkimaan.Koira ei pääse sinne kun se puoli tonttia on aidattu....no en tiedä mitä on tapahtunut ja täytyy nieleskellen todeta tappio.
 Iloisiakin juttuja on .... nimittäin minun yönkuningattareni alkaa taas kukkimaan ja jopa 6 nuppua on näkyvissä.Kestää kyllä vielä aikaa ennenkuin avautuvat ja tuntuu etten uskalla henkästäkkään ettei nuput vaan putoa.Kuvia taas laitan kun aika on.
syyssyklaami,hopealehti,rennonakankaali,suikeroalpi

tervetuloa meille,emännän näköinen juttu

murattia,tsinnioitakera eläintein.
 Lopuksi laitan kuvat kun virittelin taas tienvieressä olevan postilaatikko monumentin syyskesän ilmeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti