LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 8. elokuuta 2011

Oppineidenkukka eli tsinnia väriloistossa

Nyt on sitten eka viikko lomasta takana.Viikko meni hyvin monenlaista puuhaillen.Kelit kyllä olivat hieman kuumat,mutta tulipahan levättyä....?No ,en kyllä osaa maata ja olla vaan ja aina pitää jotain väsätä.
 Olemme tehneet remonttia joka tuntuu olevan ikuisuus projekti.Olen kyllä hieman puutarhassakin pyörähtänyt,ja surukseni todennut ettei kukkaloisto kaikkien lajien kohdalla ole hyvä.Tämä hirveä kuumuus ja kuivuus ei sovi kaikille kukille.Minulla on perennat etelärinteessä joten kovilla ovat olleet.
 Olen jo miettinyt ensivuotta ja mitä kaikkea siirtohommia syksyllä pitää tehdä.Aikas monta lajia on selkeästi väärässä kohtaa ,joten hommia syksyksi piisaa.
 Poimin eilen tsinnioista kaikkia eri värisävyjä ja erimuotoisia kukkia.!! On kyllä aivan upea kukkiva kesäkukka.Se on myös helppo itse kasvattaa ,mutta vaatii esikasvatuksen.Maaliskuussa laitoin siemenet multaan ja nyt voin vain ihailla.Kokeilkaapa tekin lukijat,on hintansa värtti,vain 20centtiä pussi ja taimia oli älyttömästi.Sopii hyvin ruukkukasvatukseen,kun ei laita liian montaa yhteen ruukkuun.
 Tein pari erisävyistä kimppua jotta näette kuinka erilaisia kukkia voi olla.Kun klikkaat kuvaa näet tarkemmin.


 Nyt alkaa uusi viikko jo mukavammissa keleissä.Yöllä satoi tosi hyvin joten nyt menen katsomaan miten kukat ovat pärjänneet.Päivitän taas joku päivä kun näiltä remppahommilta aikaa jää.
 Mukavaa viikkoa kaikille tutuille ja tuntemattomille näiden kuvien kera!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti