LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 16. elokuuta 2011

Huumaavan tuoksuinen lilja

No niin....taas on viikko lomasta pidetty.!!Tai kun oikein tarkkoja ollaan on kolmas viikko jo hyvää vauhtia menossa.
 Paljon on tapahtunut ja töitäkin on paiskittu...valitettavasti niitäkin on lomalla tehtävä.!!!
 Mutta kivaakin on tapahtunut,oma nöffini Amos tuli FIN MVA:ksi viime lauantaina.Se oli tavoite tälle lomalle ja se on nyt saavutettu.Yhden ihanan Manu haukun kävin puunaamassa ,pesin ja trimmasin .On muuten aivan ihana luonne ja ikää jo 8,5v.on veljentyttärelläni .
 Pihassa olen myös kerinnyt aina vähän pyörähtään,mutta nyt ei oikien voi mitään mullistavaa tehdä ,ainoastaan vanhoja kukintoja leikellä pois.
 Lilja joka kuvassa näkyy on kertakaikkiaan AIVAN HUUMAAVAN tuoksuinen.En kyllä tiedä mikä lilja on kyseessä,koska ostin sipulit viime vuonna T:reen puutarhamessuilta.3 sipulia ostin ja kaksi nousi keväällä.Sen kukka on kuin posliinia tai kovetettua vahaa ja väri on tosi erikoinen.Ja se tuoksu,aivan kertakaikkiaan ihana...harmi kun netin kautta ei voi tuoksuja lähettää.....Niitä myi jotkut virolaiset ja sipulit oli Hollannista.Aion kyllä tehdä salapoliisityötä ja selvittää mikä lilja on kyseessä.Kukinta-aikakin vasta näin elokuussa.Kerron kyllä kun saan selville.

Lilja viellä vailla nimeä??
 Taidan taas lopetella mutta palailen taas uusin juttujen kera,kun niitä aikaiseksi saan.Oikein mukavaa kesän aikaa IHAN KAIKILLE YSTÄVILLE oleville ja tuleville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti