LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 8. elokuuta 2011

Upea maljaköynnös kukkii

Taas on uusia kukkijoita,joita voin ihailla kun aamusin olen ulkona kahvilla.Pelargoniat sinänsä eivät ole mitään erikoisia,mutta kun ottaa huomioon miten nämä on hankittu.Ostin nimittäin honkkarista kuukausi sitten 10 pelargonia vain YHDELLÄ EUROLLA!! Niissä ei ollut kuin muutama lehti,ja itselle otin 6 ja loput annoin tyttärelle.Väreistäkään ei ollut tietoa,mutta kyllä kaikki nyt kukkivat upeasti.Olen lannoittanut ja tämä kesä on ollut aurinkoinen ,joten olosuhteet ovat olleet loistavat.
 Maljaköynnös on aivan ihana vanha viherkasvi,joka viihtyy kesät ulkona.Talvehtii aivan huoneen lämmössä.Kannattaa  muistaa ettei kastele talvella liikaa,ja keväällä voi leikata jotta innostuu paremmin kukkimaan.Suosittelen tätä kaikille,se on niin kaunis kukkiessaan.Ulkona pidän auringossa ja lannoitan viikottain ja pidän kosteana.

 TAustalla kuvassa näkyy myös hajuherne joka on kasvanut ja kukkinut koko kesän.Oli pakko laittaa nojaamaan aidan reunalle kun kaatui pari kertaa ja hieman katkoi oksiaan.Lannoitan usein ja leikkaan vanhat kukat pois päivittäin jotta alkaa haaromaan.Istutin ehkä liian monta tainta yhteen ruukkuun mutta hyvin on ollut rahalle vastinetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti