LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 25. maaliskuuta 2019

TERVEISET LATVIASTA RIIKASTA KUVIEN KERA....AMADEUS LATVIAN MUOTOVALIO...!!!

NYT ON SITTEN LATVIAN KOIRANÄYTTELY HOIDETTU JA MENI NAPPIIN KUN KAIKKI TULI MITÄ LÄHDETTIIN HAKEMAANKIN.

Täytyy sanoa että matkailu avartaa ja näin ikäihmistä vaatii kyllä vähän enemmän.Ajokilometrejä tuli 1000 km. Laivamatkat onneksi oli lyhyet,sillä koiran täytyi olla autossa sen aikaa.
 Ilmat oli jo keväiset ja sunnuntaina oli mittarissa jo 14 astetta mutta kylmä tuuli kyllä kävi.Amadeus jaksoi suht hyvin,mutta ei kyllä ole vielä oikein oppinut nauttimaan hotellissa asumisesta.Yö unet jäi eka yönä vain 3.een tuntiin, kun saavuimme sinne klo 21.30 ja kotoa olimme lähteneet Perjantaina puoli kymmenen aamulla.Lauantaiyönä jo nukuimme viisi tuntia,joten kun Sunnuntaiyönä saavuimme kotiin puoli yksi yöllä,oli kyllä niin väsynyt ja uupunut olo että melkein nukahti pystyyn.Amadeuskin on ollut niin väsynyt,että on nukkunut ja syönyt välillä tämän Maanantaipäivän.En kyllä ole itsekään jaksanut kuin kävellä ja torkkua vuoronperään.Onneksi on tämä viikko lomaa.
TÄSSÄ AMADEUS LAUANTAINA LÄHDÖSSÄ NÄYTTELYYN


VOITTAJAN ON LUPA OLLA RENNOSTI TÄSSÄ VALMISTAUDUTAAN KILPAILUUN AMADEUS JA PIRJO PERIMMÄISENÄ 


TUOMARI MENOSSA YKSILÖARVOSTELEMAAN  AMADEUSTA JA SANOI ETTÄ AMALLA ON TOSI KAUNIS PÄÄ JA VIELÄ SUPERKAUNIIT SILMÄT.TUOMARI OLI ITALIASTA


HARJOITUSARVOSTELIJA ARVOSTELEE AMADEUSTA,HUOMAA KELTAISET PIIKKARIT TUOMARILLA

TÄSSÄ JÄNNÄTÄÄN MITEN KÄY??

AMADEUS OLI YLEISÖN SUOSIKKI,JOTA KUVATTIIN VALTAVASTI  MUTTA KIELIMUURI A VÄHÄN OLI,KUN PALJON SIELLÄ PUHUTTIIN VENÄJÄÄ.

TÄSSÄ NYT SITTEN KAIKKI MINKÄ VUOKSI SINNE MENTIIN.

AMADEUS OLI VSP, SERTI ,CACIB JA LV MVA

KRISTALLIPOKAALISSA LAATTA ,NIIN MUISTA KOSKA TÄMÄ ON SAATUHOTELLIN SISÄPIHA JOKA OLI TOSI HYVÄ KOIRIEN KANNALTA JA TURVALLINEN

AMADEUKSEN "HIEKKALAATIKKO" KAKSI PÄIVÄÄ

VÄHÄN JO NURMIKKO VIHERTÄÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti