LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

KURKISTUS IKKUNALAUDALLE....VÄHÄN JO KEVÄÄN MERKKEJÄ.

VIIKKO OLI KYLLÄ MINULLA SURULLINEN....VAIKKA KEVÄT TOI EKAT JOUTSENET JA VAAKKU-VARIS SAAPUI JÄLLEEN PIHAPIIRIIN.

Ensin ne surulliset asiat.....nöffipoikani Amadeuksen sisko Hilla jouduttiin perjantaina lopettamaan vakavan jalkavaurion vuoksi,ei voinut leikata.Toinen ja ihan käsittämätön asia,Hillan ja Amadeuksen äiti Maire nöffi joka just täyttäisi 8v. Perjantaina kunto romahti ja lääkärissä todettiin 30  cm. kokoinen kasvain pernassa ja etäpesäkkeet keuhkoissa.Ei voida tehdä mitään ja Maire pääsee tyttärensä luokse Sateenkaarisillalle Maanantaina.Tämä on jotenkin niin surullista ja epätodellista? En voi ymmärtää,ja voimia toivon Sarille kun molemmat ovat hänen koiriaan.

Nyt on valoisa aika lisääntynyt ja kukat alkaa heräilemään pikkuhiljaa.Otin muutamat kuvat uusista kukistani ja vähän vanhoistakin.
TÄSSÄ UUSIN OSTOKSENI LIDLISTÄ,KUN OLI ALESSA VAIN 4 EUROA. AMERIKANPELARGONIA ON KAUNIS JA AION LAITTAA KESÄKSI ULOS KUN SE JOSKUN KOITTAA.


TÄMÄ RUUSUBEGONIA ON KANSSA KIITOLLINEN KUKKIJA JA NYT VAAN HOIDAN HYVIN ETTÄ PÄÄSEE SITTEN MYÖS KESÄKSI ULOS KUKKIMAAN.

KEITTIÖN IKKUNALAUTA KUKKINEEN.KAKTUKSESSA NUPPUJA JO NÄKYVISSÄ

NÄMÄKIN HERTTAKÖYNNÖKSET SELVISIVÄT TALVESTA.TÄNÄ KESÄNÄ ON KYLLÄ ISTUTETTAVA YHTEEN ISOON AMPPELIRUUKKUUN.

ATSALEA KUKKI KAUAN VALKOISIN KUKKASIN JA NYT OLEN ILOINEN KUN EKAT UUDET LEHDET ON KASVANEET.OLEN PITÄNYT VIILEÄSSÄ ETEISESSÄ JA SUIHKUTELLUT JOKA PÄIVÄ.


KAUNIS VALKOKUKKAINEN FLAMINGONKUKKA JOKA NYT KUKKII KOMEASTI.TÄMÄ ON TOSI KAUNIS JA HELPPOHOITOINEN KUNHAN EI KASTELE LIIKAA.

PIENEMPI JALOHORTENSIA ON INNOSTUNUT NYT KASVAMAAN TALVEN LEVON JÄLKEEN.

KUKKANUPPU NÄKYVISSÄ ISOSSA JALOHORTENSIASSA.NUPPUJA ON TOSI MONTA,MUTTA HANKALA KUVATA KUN ON NIIN ISO.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti