LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 3. syyskuuta 2012

PINKIN HEHKUA LASIMALJASSA

Nyt sitten se loma alkoi...ja voi mikä masennus iski heti kun heräsi!!!!Vettä on satanut kaatamalla ja pimeää on .Nyt on oivallinen aika kirjoitella tätä blogia ja kertoa kuulumisia.
 Ajattelin asian näin ,että nyt tehdään ompelutöitä kun niitä ei malta hienolla ilmalla tehdä.Sitten meinaan tehdä syyskranssin,kun sen verran sade lakkaa että pääsen hakemaan materiaalit.
Pioniasterit vallan mätänee tuon sateen myötä,joten tein keittiöön pikkuisen asetelman mariskooliin päivää piristämään.Meinaan tehdä vielä naapurillekin,kun kukat ulkona ihan nuokkuu,kun ovat vettä täynnä.Muutamat Gladiolukset avaavat kukintonsa,ja värit kyllä ihan outoja.Kummallista, kun ostaa jotain sipuleita määrätyn värisiä ,niin sit kumminkin kukkien väri ei pidä paikkaansa????
 Nyt lomalla on tarkoitus jatkaa uusien perennapenkkien mylläämistä,onneksi on luvattu poutaisiakin päiviä,eiköhän se siitä onnistu.
 Alankin nyt lopettelemaan ja kirjoittelen taas,kun olen saanut jotain aikaiseksi.
Ruusut ja asterit

Väriä antamaan ikkunalle

Sopii tämä kukka ikkunallekin
                     MUKAVAA VIIKKOA KAIKILLE LUKIJOILLE JA TYÖTOVEREILLE!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti