LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 18. syyskuuta 2012

ERIKOISET NEILIKAT LAHJAKIMPUISSA....

MEILLÄ OLI TÄNÄÄN TÖISSÄ OIKEIN JUHLAPÄIVÄ....SYÖTIIN IHANAA SUOLAISTA PIIRAKKAA JA NAMI....KINUSKIKERMAKAKKUA...KYLLÄ OLI HYVÄÄ.
 Syy tähän juhlaan oli kyllä hyvä,nimittäin kaksi työtoveria pääsivätELÄKKEELLE!!!!
Kyllä käy kateeksi,ei ole enää aamuherätyksiä ja aikaa on harrastaa ja tehdä mitä mieleen tulee.Tilaisuus oli rento ja lämminhenkinen ja annettiin lahjoja ja pidettiin puheita,niinkuin asiaan kuuluukin.Minä sain taas kunnian tehdä pienet kimput juhlittaville.Omassa pihassa ei oikein enään ole materiaalia,kuin täytteeksi.Väriksi valitsin jännän lilan sävyn ja kukat oli neilikka,krysanteemi ja rusetit tietenkin kun lahjaksi tulivat.Nämä kyllä säilyy pitkään maljakossa joka oli ideana.
Kuvia eri kuvakulmistaPäältä kuvattu
Kuvia otin varmaan 10 ja siltikin ei oikein tulleet edukseen.Luonnossa kukkien oikea väri oli tosi kaunis.Aika jännä kun pitäisi tehdä kaksi samanlaista ei se välttämättä ole ihan helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti