LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

NYT ON SIEMENKAUPASSA KÄYTY JA PUUHASTELU VOI ALKAA...

VALITSIN VÄHÄN UUSIA KESÄKUKKIA,ETTEI AINA OLE SAMOJA KUKKIA PIHASSA.TOKI PARIT VARMAT JA TUTUT KUKAT MYÖS VALIKOIMASSA.

Vielä en kerkiä näiden kanssa puuhastella vaikka nyt lomalla olenkin.Nyt on pikkuisen kiire viikko ja jännitystä ilmassa ,kun olemme lähdössä ulkomaille.Viimeksi kävimme Suomen rajojen ulkopuolella 13 vuotta sitten,ettäs aikas kauan tässä on kotikonnuilla oltu.

Menemme Latviaan Riikaan jossa on kaksipäiväiset koira näyttelyt ja meitin Amadeus nöffiherrakin lähtee ekakertaa laivamatkalle,joka tässä eniten jännittää.Toivotaan että tullaan takaisin uuden Latvian muotovalion kanssa,sillä sitä sinne menemme tavoittelemaan.Siellä on aikas kivat kelitkin,jos on uskomista sääennusteisiin.Laitan sitten kun tullaan kuvia näyttelyistä ja tietenkin kukkasista,jos kerkiän niitä katselemaan ja kuvaamaan.Ajattelin kyllä ostaa sieltä siemeniä jos löydän.
TÄSSÄ LIDLISTÄ OSTETTUJA RIIPPALOBELIAN SIEMENIÄ.OVAT AINA ONNISTUNEET HYVIN JA KUKKIVAT TOSI PITKÄÄN JA EI OLE HINNALLA PILATTU 1.49 EUROA


NÄMÄ ON UUSIA KOKEILUJA,JOTKA MYÖS LIDLISTÄ OSTETTUJA  LAVENDELIN SIEMENIÄ...SAAS NÄHDÄ MITEN NÄIDEN KANSSA KÄY

NÄMÄ OSTIN BAUCHAUSISTA ,SILLÄ SIELLÄ ON HYVÄT VALIKOIMAT SIEMENIÄ.

TÄSSÄ MATALAA LEIJONANKITAA JA KERROTTUKUKKAISIA DAALIOITA.OLEN KASVATTANUT ENNENKIN DAALIOITA SIEMENISTÄ JA OVAT OLLEET TOSI KOMEITA.

TÄSSÄ VASEMMALLA KORISTEHIRSSIÄ ,KOSMOSKUKKAA JA MATALAA KORISTETUPAKKAA NÄMÄ OVAT KIVOJA MYÖS LEIKKOKUKKANA,KUNHAN NYT PÄÄSTÄÄN SIIHEN ASTI ETTÄ ITÄVÄT,KASVAVAT JA KUKKIVAT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti