LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 29. lokakuuta 2018

KURKISTUS SISÄLLE ...MITÄ KUULUU VIHERKASVEILLE

NYT ON TUOTU SISÄLLE LOPUTKIN KESÄN ULKONA OLLEISTA VIHERKASVEISTA.HYVIN JAKSAVAT JA TOISET JOPA KUKKIVAT.

Laitan muutamia kuvia kun katselin viherkasvien vointia ja ihan hyvin näyttävät vielä jaksavat.Pimeät päivät on edessäpäin ja silloin onkin tosi tarkkaa taas niiden kastelu,etteivät huku veteen kun on niiden lepoaika.
YLÄKERRAN ISON MAKKARIN KUKKASIA TÄSSÄ KUVASSA.VASEMMALLA MARRASKUUN KAKTUS JOKA ON RUNSAASSA KUKASSA.KESÄLLÄ LENTELI TUULEN MUKANA JA TOINEN PUOLI OKSISTA KATKESI.RIITTI SILTI OKSIA JOTKA NYT KUKKIVAT.OIKEASSA REUNASSA SUPERVANHA TULITIKKUKAKTUS JOKA KUKKII AINA JOULUN ALUSSA KELTAISIN KUKKASIN.


KLIIVIA,TRAAKKIPUITA ,ALOEVEERA JA PALMUVEHKA VIIHTYVÄT TÄSSÄ ISON IKKUNAN EDESSÄ LÄNSIPUOLELLA TALOA.

TÄMÄ ON TOSI VANHA LEHTIKAKTUS JA HUOMAA KUINKA ISO SE ON.KUKKII JOKA VUOSI VALTAVAT KUKINNOT.

NÄMÄ KAKTUSVANHUKSET TOIN MYÖS ULKOA SISÄLLE.OIKENPUOLEINEN ON VANHAPOIKA JOKA INNOSTUI KASVATTAMAAN VALTAVASTI POIKASIA.NYPIN AINA ENNEN POIS ,JOTTA KUKKISI.LUIN ASIASTA JA EI OLE MITÄÄN VAIKUTUSTA KUKINTAAN KUULEMMA.NIINPÄ ANNAN POIKASTEN KASVAA.KOVASTI OVAT TÄNÄKESÄNÄ PULSKISTUNEET JA KASVANEET.

TÄSSÄ KUISTIN KUKKASIA ...PARI VIIRIVEHKAA JOTKA JUST LOPETTELEVAT KUKINTAANSA JA TÄMÄ YLI-INNOKAS JALOHORTENSSIA JOKA VAAN KUKKII JA KASVAA VAIKKA PITÄISI ALKAA TALVILEVOLLE.AMPPELISSA KIRJAVALEHTINEN POSLIINIKUKKA

VALTAVANKOKOISIA LEHTIÄ KASVAA....TÄMÄ ON JALOHORTENSIA JOKA JO ON ALOITTANUT TALVILEVON KUTEN KUVASTA NÄKYY.....HALLAYÖ KYLLÄ VAUHDITTI TÄHÄN TILAAN TULEMISTA.KATSOTAAN MITEN KÄY???

TALVISEN NÄKÖISTÄ ON ULKONA JA NAPPIKÖYNNÖS LUMEN ALLA.KESTÄÄ KYLLÄ PIENET PAKKASET JA AION TUODA TALVEKSI SISÄLLE.MUTTA NYT ON LUVATTU TOSI LÄMMINTÄ KELIÄ,JOTEN OLKOON VIELLÄ ULKONA.SKIMMIAKIN ON YLEENSÄ ULKONA JOULUKUULLE JA SIT NOSTAN PUOLIJÄISENÄ SISÄLLE.

KAUNIS VÄRI TÄSSÄ KAKTUKSESSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti