LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 30. lokakuuta 2018

AMADEUS JÄLLEEN TÄHTENÄ KAHDESSA NÄYTTELYSSÄ. ROP JA VSP

KYLLÄ OLI MAKOISA VOITTO VIIME SUNNUNTAINA SEINÄJOELLA.....KV-NÄYTTELY JOSSA KAIKKI SUOMEN HUIPPUKOIRAT KISAILEMASSA!!!!

Täytyy sanoa että kyllä meikäläistäkin jännitti miten meitin pojan kisassa käy??Niin oli kovia kilpakumppaneita paljon mukana eli 22 urosta ja 18 tyttönöffiä,mutta niin vaan Amadeus otti ja voitti koko näyttelyn.
Pari viikkoa aikaisemmin Amadeus oli Hämeenlinnassa myös kisailemassa ja voitti uroksen ollen lopuksi VSP....hieno suoritus sekin.
 Nyt on vielä NORD-näyttely Jyväskylässä ja Joulukuussa kaksi vuoden suurinta näyttelyä Messarissa joissa valitaan VOITTAJA-18 ja HeV-18 ja sitten onkin vuosi paketissa ja katsotaan ensi vuotta mihin lähdetään.Jään eläkkeelle ensi keväänä ja tarkoitus olisi valloittaa ulkomaita ja samalla vähän lomailla.
AMADEUS ON KYLLÄ OIKEA POKAALIROHMU.....PALKINTOKAAPIT KYLLÄ NIIN TÄYNNÄ ETTÄ ON OSTETTAVA UUSI KUN NÄMÄKÄÄN SINNE EI ENÄÄN MAHDU.


TÄSSÄ JOHNY HANDLERI AMADEUKSEN KANSSA TUOMARIN ARVOSTELTAVANA

ROP JA VSP KUVA KERA TUOMARIN JOKA OLI VIROSTA DINA KORNA JA OIKEALLA VSP KOIRA JOKA TULI VENÄJÄLTÄ JA OLI KYLLÄ MYÖS MINUN MIELESTÄ PARAS KOIRA NARTUISTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti