LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 29. lokakuuta 2018

SAMMALEITA VALMIINA ASKARRELTAVIKSI...

NYT ON SITTEN TÄMÄKIN HOMMA TEHTY.SAMMALEET KERÄTTY ,PUTSATTU JA LAJITELTU JOULUA VARTEN.

Kerrankin olin hyvissä ajoin ja ei tarvinnut metsään mennä räntäsateessa.Käytän aina jouluasetelmien istutukseen luonnon omia antimia eli sammaleita sekä mustikan ja puolukan oksia.Sammaleet sitoo hyvin kosteutta ja ovat kevyitä ja helppoja työstää sekä joulukoreista ei tule liian painavia.Nyt kun ovat hyvin pakattu ,säilyvät hyvin laatikossa muovien alla ulkona.Ajattelin tehdä myös sammalkransseja,mutta niissä on huonoa se,että linnut aina nyppivät niitä ja joutuu korjaileen välillä vaikka kuinka hyvin ne sitoo .
              KLIKKAA KUVIA NÄET TARKEMMIN KUINKA ERILAISIA VOI SAMMALEET OLLA
LÄHIKUVAA  KALLIOSAMMALEISTA JOITA KÄYTÄN VIIMEISTELYYN JA KRANSSEIHIN.


KAUNIITA ERILAISIA VIHREÄN SÄVYJÄ.


TÄSSÄ ISOSSA MUOVILAATIKOSSA ON PALJON KOMEITA SAMETTISIA SAMMALEITA. ISTUTUKSEEN KÄYTÄN RAHKASAMMALTA JOTA MINULLA ON MUOVISÄKISSÄ JA SITÄ EI TARVITSE PUHDISTAA ROSKISTA KUN ON ISTUKSEEN JA EIVÄT NÄY VALMIISSA ASETELMASSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti