LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

ESIKOT ODOTTAA ULOS PÄÄSYÄ...

Nyt on kolme päivää lomaa takana ja eipä ole hurraamista....en ole päässyt kuin osan perennapenkeistä siivoamaan.Ilmat on niin vaihtelevat ,että olen suosilla ottanut sisähommat käsittelyyn.Minulla on ollut jo kuukauden olkapää kipeä ja kyllä se kipeytyikin taas kun eilen olin pihatöissä.
 Katselin eteisen esikoita ja hyvässä kunnossa ovat vielä ja yksi on innostunut kukkimaan peräti yhden kukan verran.Esikot ostin tammikuussa ja ulos pääsevät toukokuussa.Nehän talvehtivat hyvin ja kukkivat runsaasti alkukesästä.Eilen katselin vanhoja vuosia vanhoja esikoita ulkona...nyt kyllä talvi on tehnyt melkein kaikista tosi surkeakuntoisia.Viime kesä oli niin märkä alussa,että suurin osa mätäni!!!
IHME KUN JAKSOI TEHDÄ KUKAN TÄMÄ ESIKKO,YLEENSÄ VALO EI SISÄLLÄ RIITÄ.


ESIKOT ON KYLLÄ TOSI TARKKOJA KASTELUN SUHTEEN.KASTELEN ALAPUOLELTA JA VASTA KUN LEHDET VÄHÄN NUUKAHTAA.OVAT ULKOETEISESSÄ VIILEÄSSÄ JA VALOISASSA.RUUSUBEGONIAKIN PÄÄSEE TAAS KESÄKSI ULOS KUKKIMAAN.

HUONE-ESIKKO ON MYÖS VIELÄ VOIMISSAAN ,VAIKKA ON KYLLÄ AIKAS RANTTU HOIDETTAVA.MÄTÄNEE TYVESTÄ TOSI HERKÄSTI.NÄITÄ ON MINULLA KAKSI JA ISTUTAN ULOS KESÄKSI JA KOKEILEN TALVEHTIIKO???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti