LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 7. huhtikuuta 2016

HYVIÄ OSTOKSIA.....VÄHÄN SIEMENIÄKIN!!

Neljäs lomapäivä takana ja keli oli kyllä tänään pohjanoteeraus koko viikosta!!!Hirveä tuuli koko päivän ja kylmää sadetta seuraksi ......ei muuta kuin ostoksille ja  poutaisen hetken aikana nöffi-poikien kanssa lenkille.
 Kävin Tampereella Löytöliiterissä vähän kiertelemässä ja löysin aivan super-löydön!!!Olen kauan etsinyt korkeita messinkisiä kynttilänjalkoja,joissa on iso  ja syvä kynttiläosuus.Tarkoituksena tietenkin että näihin voi joskus tehdä upeat kukkakoristeet esim.häätilaisuuteen.
 Lidlistä löysin lobelian siemeniä,joissa taimilaatikko samassa.Viime vuonna ostin näitä samoja systeemeitä,mutta silloin harjaneilikoita.Olisin ostanut muitakin,mutta oli jo kaikki myyty.
NÄMÄ MAKSOIVAT VAIN 3 EUROA KAPPALE JA KORKEUTTA  30CM.


HIENO TERÄKSINEN VÄRI..TOSI TYYLIKKÄÄT

TÄSSÄ NÄKYY HYVIN KYNTTILÄN OSUUS,JOKA ON SYVÄ!!

TÄSSÄ ROIKKUVAA LOBELIAA...RASIA MAKSOI 1,49EUROA

TÄSSÄ OSASSA ON MULTA JA HYVÄT OHJEET MUKANA.NYT ON JO IKKUNALLA ITÄMÄSSÄ JA ODOTTELEN PARIN VIIKON PÄÄSTÄ KASVUN IHMETTÄ TAPAHTUVAKSI.EN OLE IKINÄ KASVATTANUT LOBELIOITA ITSE,MUTTA NAAPURINI ON JA SANOI ETTÄ ON HELPPOJA KASVATTAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti