LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

PERENNAPENKIT HERÄÄ PIKKUHILJAA KEVÄÄN LÄMMÖSSÄ.

Laitanpa muutaman kuvan,kun katselin perennapenkkejä ja sitä mitkä on talvesta selvinneet.Nyt kyllä on vielä ollut sen verran kylmää,että ei läheskään kaikki ole vielä nousseet...mutta aikaiset kukkijat sentään.-KLIKKAA KUVIA NIIN NÄET TARKEMMIN-
TÄSSÄ ON PARTYTULPPAANIT JO AIKAS HYVÄSSÄ KASVUSSA.OVAT ETELÄRINTEESSÄ


KIINANKÄRHÖN VAHVA RUNKO,JOKA ON TOSI VANHA JA ITSE SIEMENISTÄ KASVATETTU.NÄITÄ ON MINULLA KAKSI JA LEIKKASIN LÄHES ALAS ASTI NYT KEVÄÄLLÄ,KUN OLI JO NIIN VALTAVA.TYKKÄÄVÄT OLLA KUUMASSA ETELÄRINTEESSÄ AIDAN EDESSÄ.KESÄLLÄ JUURET PEITTYY ERILASTEN PERENNOIDEN ALLE.

TÄSSÄ UNIKOT ON JO HYVIN NOUSSEET.TÄSSÄ PAIKASSA OLI VIIME KEVÄÄNÄ VAIN YKSI TAIMI,JOKA SIIRRON MUKANA OLI TÄHÄN TULLUT.HYVIN NÄYTTÄ LEVIÄVÄN,MUTTA EI HAITTAA KUN HUKKUVAT LÄHES HETI KUKITTUAAN.KIVA PIRISTYS ALKUKESÄN PENKKIIN.

TÄSSÄ HYVIN TALVEHTINEITA KESÄKULLERON TAIMIA,JOTKA SIEMENISTÄ OLEN VUOSI SITTEN KASVATTANUT.

NÄISTÄ OLEN ILOINEN,ETTÄ KAIKKI ON TALVEHTINEET.VIIME KEVÄÄNÄ LÖYSIN YHDEN VANHAN TALON PIHASTA UPEANVÄRISIÄ OKSANEILIKOITA,JA OTIN MUUTAMAN SIEMENKOTELON JA KASVATIN.NYT KYLLÄ ODOTAN JÄNNITYKSELLÄ KUKKIVATKO JO TÄNÄ VUONNA..LAITAN KUVAA JOS ONNISTUU.OVAT KUUMALLA ETELÄRINTEELLÄ .


TÄSSÄ ON ERI KOHTAA ETELÄRINTEESTÄ SIELLÄ ERILAJIKETTA UNIKKOA JO KOVASTI NOUSSUT PINTAAN,ON VÄHÄN SYYSLEIMUJAKIN NOUSSUT.

PIONI JO HERÄILEE,SINILILJAT ALKAA KOHTA KUKKIMAAN JA KOLMATTA LAJIA UNIKKOA ON RUNSAASTI PIONIN YMPÄRILLÄ.TAKANA PUNERTAVAT OVAT VÄRIMINTTUA
TÄSSÄ NÄKYY HYVIN KUINKA VOIMAKKAASTI VÄRIMINTTU LEVIÄÄ,SEN KANSSA SAA OLLA TARKKANA ETTEI VALLOITA KOKO PENKKIÄ,VAIKKA KAUNIS PERENNA ONKIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti