LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 12. syyskuuta 2015

VÄRIEN RUNSAUTTA ...VAIKKA SYKSY JO SAAPUU!!

Laitan vähän kuvia ,kun ilokseni huomasin muutamien perennoiden vielä alkavan näinkin myöhään kukkimaan.Muuten kyllä perennapenkit on jo aikas surkean näköisiä ja tekisi mieli leikata kaikki matalaksi.
 Onneksi syksy alkoi tosi lämpöisissä ja aurinkoisissa keleissä.Pidentää monen kesäkukankin kukintaa ,ei siis ihan hukkaan ole kevään puuhastelut.
MINULLA ON KOLME SALKORUUSUA,JOTKA KEVÄÄLLÄ OSTIN LIDLISTÄ...ILOKSENI YKSI ALKAA JO KUKKIMAAN JA TÄSSÄ KUVA ISOSTA KOMEASTA KUKASTA(ehkä liian läheltä kuvasin)


JÄTTIMÄINEN KUKKA TÄSSÄ JALOHORTENSSIASSA...

MAHTAVAN KOKOISIA JA UPEANVÄRISIÄ NÄMÄ VANHAT GLADIOLUKSET.NÄITÄ ON MINULLA MYÖS VÄHÄN JOKAPAIKASSA.KANNATTI SÄILYTTÄÄ SIPULIT TALVEN.

KUKKAPENKISSÄ KUKKII TSINNIOITA,HIEMAN ON SYKSY TEHNYT LEHDISTÄ RUMAN NÄKÖISIÄ.

TÄMÄ TÄHTISILMÄ ALKOI JUST KUKKIMAAN,OLI KYLLÄ PALJON ISOMPI MUTTA NELIJALKAISET HIEMAN VEROTTANEET OKSIA.OSTIN TÄMÄN PIENENÄ RIUTUNEENA BAUCHAUSISTA IHAN 50 CENTTIÄ MAKSOI!!!

SINITÄHTÖSET KERKISI ONNEKSI KUKKIMAAN.HUHTIKUUSSA OLEN SIEMENESTÄ ALOITTANUT KASVATTAMAAN!!!VAATI KÄRSIVÄLLISYYTTÄ ODOTELLA KUKINTAA....

TÄSSÄ RUUKUSSA MYÖS OLEANTERIN KAVERINA  SINITÄHTÖSIÄ.TOSI HELPPOJA KASVATTAA SIEMENISTÄ JA YLEENSÄ KUKKII JO PALJON AIKAISEMMIN JA IHAN KOKO KESÄN.

ILOKSENI TÄMÄ ALE KANNA ALKAA KUKKIMAAN UUDESTAAN.OSTIN TÄMÄN JO KUKKINEENA TOKMANNILTA 3 EUROA MAKSOI.AJATTELIN ETTÄ KASVATAN KESÄN JA SITTEN TALVETAN.TÄMÄ OLI ILOINEN YLLÄTYS KUN ALKOIKIN KUKKIMAAN.

TÄMÄ ON OLEANTERIN LATVAA,JOKA ON REILUSTI JO METRIN KORKUINEN,VIIME KEVÄÄNÄ JUURAKON OSTIN.VIIME KESÄNÄ ALKOI KUKKIMAAN VASTA MARRASKUUSSA SISÄLLÄ JA EI OIKEIN VALO RIITTÄNYT JA KUKAT KUIVUIVAT.NYT ON TOIVOA ETTÄ NÄEN KAUNIIN KUKINNON,KOSKA JO NUPUT NÄKYVÄT JA AURINKOA ON LUVATTU AINAKIN 10 PÄIVÄÄ...TÄMÄ ON TOSI MYRKYLLINEN!!!

ISTUTIN PERENNAPENKKIIN GLADIOLUKSIA KUN EI ENÄÄ MUUALLA OLLUT TILAA.KUKAT ON KYLLÄ NIIN ISOJA ETTÄ OIKEIN TÄYTYY IHMETELLÄ.SALKORUUSUJEN VIERESSÄ SULASSA SOVUSSA.

KELLOKÖYNNÖKSET KASVAA KOMEASTI JO KOKO KAAREN YMPÄRI,KUKKIA EI KYLLÄ VIELÄ NÄY???EHKÄ EI KUKI OLLENKAAN TÄMÄ KOHTA,MUUTAMIA NUPPUJA TOSIN JO NÄKYY,MUTTA ODOTETAAN RAUHASSA JOSKO EDES YKSI KUKKA AUKEAISI!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti