LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 19. syyskuuta 2015

JAPANILAISHENKINEN ISO PÖYTÄKORISTE LAHJAKSI....

Tämän tosi ison koristeen tein kaverini pyynnöstä ,jonka hän vei anopille 60v. lahjaksi.Toiveita ei ollut kuin että isohko kukkakimppu...!!
 Päätin kuitenkin, kun sain vapaat kädet tämän suhteen,tehdä vähän erilaisen ja ison asetelman.Otin vähän selvää päivänsankarin kodin väreistä,ja päädyin näihin sävyihin.Astiaksi valitsin neliskanttisen kartiomallisen metallisen astian.Halusin korkeutta ja  vähän erilaisen tyylin,ja onnistuinkin lähes nappiin.Kaverini ainakin tykkäsi ja myöhemmin kuulen mitä sanoi lahjan saaja?? -KLIKKAA KUVAA,NÄET TARKEMMIN-
VÄHÄN YLHÄÄLTÄ KUVATTU.KUKAT VALITSIN SELLAISIA,ETTÄ KESTÄVÄT SAAJALLA PIDEMPÄÄN.UPEA TUMMA GLADIOLUS JONKA VARSI TAIPUU HIENOSTI YLÖSPÄIN..

TÄSSÄ NÄKYY ASTIAA,MIHIN ASETELMA ON TEHTY.

NÄIN VALO VAIKUTTAA KUKKIEN VÄRIIN..SISÄLLÄ AAMULLA KUVATTU.
TÄSSÄ KUKAT LUONNOLLISEN VÄRISET..KAHDEN VÄRISTÄ GLADIOLUSTA,ISO KRYSANTEEMI,UPEITA KERROTTUKUKKAISIA EUSTOMIA,TSINNIOITA,RUUSUANGERVON KUKINTOJA,LÄNNENHIRSSIÄ JA ERILAISIA VIHREITÄ SEKÄ VALAMONRUUSUN KILLUKOITA JA ARONIAN MARJATERTTUJA.LUONNONVALKOINEN RUSETTI MYÖS SILLÄ TÄMÄHÄN TULI LAHJAKSI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti