LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 12. syyskuuta 2015

VANHAINKODILLA SYYSJUHLAT....

Työpaikallani vietettiin torstaina SYYSJUHLAT,johon kaikki talon asukkaat ja hoitajat olivat innolla osallistumassa.
 Yksi työntekijä järjesti tosi vanhojen tavaroiden esittelyn,oli leikkimielinen kilpailu jossa tunnistettiin erilaisia juureksia ym...Joukolla laulettiin pianon ja laulattajan kanssa kesäisiä kaikkien tuntemia lauluja.
 Lopuksi kaikki herkutteli ihanalla työntekijöiden tekemällä kinkkupiirakalla ja vadelmakermakakulla.!!Oli kiva ja arkirutiineihin vaihtelua tuova päivä varmaan kaikille.
 Työkaverit toivat pihoistaan kukkia  ja minä myöskin ja niistä tein koristeet tunnelmaa luomaan koko taloon.
TULOAULASSA VIERAAT OTTAA VASTAAN TÄMÄ ASETELMA,JOSSA ERILAISIA MARJAOKSIA ,GLADIOLUS,KULTAPALLOJA ,SYYSHORTENSSIAA,VILJAA YM...


SYKSYINEN KORI KORISTI AULAN TOISTA PÖYTÄÄ...

TÄSSÄ RUOKASALIA KORISTELTU JUHLAN KUNNIAKSI,KIRNU TÄYNNÄ KUKKIA,VIERESSÄ VANHA MAITOTONKKA JA VASEMMALLA PÖYDÄLLÄ KILPAILUTAVARAT,JOITA ARVUUTELTIIN.KAIKKI OSALLISTUJAT SAIVAT PALKINNON!!TÄSSÄ TOSIVANHOJEN TAVAROIDEN NÄYTTELYÄ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti