LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 12. toukokuuta 2015

ESIKOT JA MUUT KEVÄÄN KUKKIJAT

Istahdin nyt pitkästä aikaa päivittämään tätä blogia,kun ulkona tuulee ja vettä sataa!!On tosi hienoa kun minulla on tämä viikko lomaa ja pitäisi tehdä hommia ulkona!!!
 Kuvia on eri puolelta pihaa ja esikot on vanhoja ,jo monta vuotta talvehtineita.Kukat on toisissa tosi isoja ja muutamat vasta aloittaa kukintaansa.
 Kärhön kuvasin ,kun oli hyvin talvehtinut,vaikka oli tosi pieni taimi kun sain veljentytöltä viime kesänä.Nimeä en tiedä ja nyt odotankin innolla kun jo kukkanuput näkyvät,että mikä mahtaa olla???
VAHVAN VÄRINEN JA TOSI ISOT KUKAT TÄSSÄ ESIKOSSA.VIERESSÄ JALOANGERVOT JO PILKISTÄÄ MULLAN ALTA.


KIVAN VÄRINEN ESIKKO JA EKA KUKKA JO AUKI.

NÄMÄ ESIKOT MEINASI VIIME VUONNA KUOLLA,KUN EDELLISTALVI OLI NIIN MÄRKÄ JA LEUTO.ONNEKSI SAIN ELVYTETTYÄ JA NYT TAAS KUKKIVAT.ESIKOT EI TYKKÄÄ,JOS VESI LEPÄÄ JUURISTOSSA JA TYVESSÄ.

TÄSSÄ NÄKYY UUSI TUTTAVUUS,,JOKIN KÄRHÖ ON MUTTA NIMI SELVIÄÄ KUNHAN ALKAA KUKKIMAAN.TOSI HYVIN TALVEHTI JA NUPPUJA ON JO TOSI MONTA!!??MIELENKIINNOLLA ODOTTELEN ,,,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti