LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

HEMPEITÄ VÄREJÄ JA HOPEAA JA PITSIÄ....

Laitan kuvakoosteen häistä,joihin tein kaikki kukka-ja hääasetelmat.Väritoive oli vaaleanpunaista ja morsiammen puku oli aivan ihana romanttinen ,pitkä laahuksella ja koristeltu hopeakoristein.kuvan saan sitten myöhemmin.Halusin morsiuskimpusta vaalean jossa valkoista, vaaleanpunaista,selkeän yksinkertaisen koska puku on koristeellinen jo itsessään.
 juhlatilaan astetta tummemmat sävyt ja eri kukat.
TÄSSÄ KUVASSA NÄET KAASOJEN RANNEKORUT HELMIKORUILLA,VIEHEET JOISSA MUSTA PITSI JA KRASSIKORISTEET,KOSKA LAITETTIN PUVUN KAULUKSEEN VIEHENEULALLA.HEITTOKIMPPU PIENOISMALLI MORSIUSKIMPUSTAPITSIKORISTELTUNA.MORSIUSKIMPPI KERMANVAKOISELLA PITSILLÄ JA HELMILLÄ KORISTELTU.MORSIUSPUKU OLI KERMANVAALEA.


VALKOINEN NEILIKKA,HORTENSSIAT,RUUSUT JA RIPAUS MORSIUSHARSOA HOPEALANGOIN JA HELMIN KORISTELTUNA.KUKAT OLIVAT MORSIAMMEN MIELIKUKKIA.

SIVUKUVAA KIMPUISTA

KIMPPU KUIN VAAHTOKARKKI..!!!!


KÄSIKORUISSA PIKKUNEILIKAT JA MORSIUSHARSOA

KAHTEEN ISOON NOUTOPÖYTÄÄN ASETELMATISOT LILJAT,ERIVÄRISIÄ RUUSUJA HARSOA NÄISSÄ ASETELMISSA.KORKEUTTA OLI AINAKIN 60CM.JOS EI VÄHÄN ENEMMÄNKIN?

ERI KUVAKULMAA...

VASEMMALLA ON KAIKKIIN PÖYTIIN TULEVAT KUKAT.NE LAITETTIIN LASISIIN MALJAKOIHIN,JOTKA OLIVAT 30CM.KORKEITA JA SUUAUKOSTA KAPEAT.KUKAT SIDOIN VALKOISIN HELMIN..OLI KIVA JA YKSINKERTAINEN.PÖYTIIN TULI MYÖS KRASSIA JA VAALEANPUNAIST KORISTELIINATTÄSSÄ 15 KIMPPUA VALMIINA LÄHTÖÖN.LÄNNENHIRSSI,KERBERA JA RUUSU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti