LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 12. toukokuuta 2015

AMADEUS PENTUNÄYTTELYSSÄ!!!

Olimme sunnuntaina Amadeuksen kanssa ihan oikeassa näyttelyssä.Meitä oli mukava porukka ja ilmakin oli aurinkoinen,joskin hieman tuulinen.Mukana oli Domi veli ja Hilla sisko huoltojoukkoineen.Herätys kyllä oli aikaisin,sillä kehä alkoi jo aamulla klo 9.00
 Sari esitti meitin Amadeuksen,sillä minä en vielä luota omiin kykyihini ja Sari on jo tuttu meitin nassikan kanssa.Kehä meni hyvin ja kaikki sisarukset esiintyivät mallikelpoisesti.
 Amadeus pokkasi komeasti ollen ROP-pentu ja Hilla sisko VSP.Domi veikka oli kp 2..ONNEA KOVA KKK-KOPLA!!!onnea myös kasvattaja KIRSILLE näistä ihanista KULTAKARHUISTA meitin kaikkien puolesta!!!
 Tuomari oli kyllä sanoisinko hieman hidas,tai olisiko parempi ilmaisu...perusteellinen arvosteluissaan.Jouduimme odottamaan lähes kuusi tuntia,ennenkuin alkoi ryhmäkehät...huh sentään mutta kyllä kieltämättä alkoi jo vähän puuduttamaan.Vauvat kyllä nukkuivat monta tuntia Sarin autossa,joka oli kyllä hyvä juttu.Me tietenkin istuimme,joimme kahvia ja namiakin taidettiin vähän mutustella.
 Ryhmäkehässä oli sama tuomari Jouni Nummela ,joka arvosteli koko 2.ryhmän.Nyt kyllä jännitti,kun niitä kilpakumppaneita oli niin paljon,ja Amadeushan on vasta 6,5 kk,ja joukossa oli tosi isoja ja jo lähes 9kk.vanhoja.Hienosti natiainen esiintyi ja lopulta oli vielä RYP 3  !!!! HIENOA KERTAKAIKKIAAN ja ISO KIITOS SARILLE !!!Otin kuvia lahdessa,jotka ei kyllä onnistuneet,sillä tuuli puhalsi niin että karvat meni kaikki väärään suuntaan.

LISÄÄ KUVIA NÖFFEISTÄ LÖYDÄT KOIRUUKSIA OSIOSTA .......
MITÄHÄN MAHTAA AMADEUS MIETTIÄ???


LEMPIPAIKKA ON TÄSSÄ,NÄKEE KUKA KULKEE TIELLÄ...

TÄSSÄ KATSOTAAN TARKKAAN,KUN PELLOLLA JUOKSENTELEE NIISKU-NEITI (koirakaveri)

SILHUETTI SIVUSTA...JUST PÄÄ KÄÄNTYI ,KUN OTIN KUVAN

TARKKAA NENÄTYÖSKENTELYÄ....SIELLÄ SE TYTTÖ KIRMAA(ajattelee varmaankin amadeus)


MOIKKA MAMMA...MITÄ TEET??kamera kiinnostaa ehkä??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti