LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

lauantai 2. elokuuta 2014

UPEA VÄRI GLADIOLUKSESSA

Nyt alkaa kukkimaan aikaisin keväällä esikasvatetut gladiolukset.Kyllä on kauan kestänyt...kylmä kesäkuu verotti näidenkin kukinta aikaa!!Nämä piti tulla rippijuhlien koristeeksi mutta hieman myöhästyi ja punaiset ei vielä edes kuki.
 Daaliat aloittaa kukintaansa,joskin ei ihan niin komeasti kuin viime vuonna.Nekin on kaikki esikasvatettu,mutta eipä paljon hyödyttänyt kukintaa ajatellen.
 Muutenkin kun ajattelin näitä tämän kesän kelejä on kyllä ollut poikkeuksellista.Ensin kuumaa ,sitten jäätävän kylmää ja sitten taas hautovan kuumaa ja ei yhtään sateita.Lähes kaikki kukat on tänä vuonna ainakin minulla kasvaneet liikaa korkeutta,niin kesäkukat kuin perennatkin.
AIVAN MAHTAVAN VÄRISIÄ...ILTAHÄMYSSÄ LÄHES MUSTIA VÄRILTÄÄN

LÄHIKUVASSA NÄKYY KUKAN KAUNEUS..HYVÄ HANKINTA JA AION NÄMÄKIN TALVETTAA ENSI VUOTTA VARTEN.

KAUNIS VÄRI ...JA KUKAN MUOTO

EKA KUKKA AUKESI.TÄMÄ LAJI KASVAA TOSI KORKEAKSI.

SUPER KAUNIS TÄMÄ KERROTTUKUKKAINEN IHAN ITSE KASVATETTU BEGONIA.

EKA KUKKA AUKESI...KORKEUTTA AINAKIN 60 CM.PITI OLLA 30CM.KORKEA LAJIKE.KUKKA ON KYLLÄ TOSI ISO SAMETTIKUKASSA.NÄITÄ MINULLA MYÖS PALJON JA KAIKISSA KORKEUTTA IHAN VALTAVASTI.

VALKOISEN KALLAN KUKKA MUUTTUU TÄMÄN VÄRISEKSI,KUN VANHENEE?!

NÄMÄKIN ORVOKIT,JOTKA ITSE KASVATIN,ALKOIVAT HETI KASVAA VALTAVASTI KORKEUTTA.AIKA OMITUISTA,SILLÄ YLEENSÄ VANHETESSAAN KASVAVAT TÄLLAISIKSI HONTELOIKSI.

AIKAS HYVÄSSÄ VOINNISSA TÄMÄ EURON HORTENSSIA.VAIHDOIN ISOMPAAN RUUKKUUN JA LAITOIN RODOMULTAA,JOTTA SINISÄVYISYYS SÄILYISI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti