LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 10. elokuuta 2014

SURU ON JÄLLEEN VIERAILLUT....

Tämän hautavihkon tein ystävälle,jonka lähipiiriä on suru on koskettanut.Toive oli miehelle ja ei kovin suuri ja mielellään lila sävyinen ja ilmava .Tässä on minun näkemykseni,ja kyllä oli tilaajakin tyytyväinen.
 Tein myös arkun koristeen,johon laitoin vain liljaa ja alppipiikkiputkea kera vihreiden.Toive oli yksinkertainen ja hieman roikkuva arkun reunoille.
 Kahvipöytään tein liljat ja ruusut ja väriksi valkoinen ja hieman fuksianpunaiseen sävytetyn.Kuvat kimpusta ei kyllä tee sille oikeutta,koska kuvasin kun oli jo pakattu kuljetusta varten.
 Itse olen tyytyväinen ja oli myös ystäväni,joka sanoi että just ovat sellaisia ,kuin oli ajatellutkin.Muistopöytään tuli vain yksi iso valkoinen ruusu kera palmun lehden ja muun vihreän kanssa.


LILJAT JA RUUSUT JA PALJON ERILAISIA VIHREITÄ

TÄSSÄ JO LÄHDÖSSÄ KULJETUKSEEN...VAALEA RUSETTI SOPI HYVIN TÄHÄN.

TÄMÄ ON KYLLÄ TOSI SURKEA KUVA KIMPUSTA,SILLÄ OLI JO PAKATTU KULJETUSTA VARTEN.LUONNOSSA TOSI KAUNIS...

SELKEÄN TYYLIKÄS JA MIEHEN ARKULLE SOPIVA.SIVUILLA VALUVAT VIHREÄT,JOTKA TÄSSÄ NÄKYY VÄHÄN HUONOSTI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti