LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 18. elokuuta 2014

KESÄISIÄ KUVIA ....

Nyt on lomaa viikko jäljellä ja tänään oli hyvä hetki kirjoitella taas teille kuulumisia.Ulkona tuulee ja sataa ,hyvä toisaalta että voi tehdä sisällä välillä hommia.On myös perennoiden kannalta hyvä että saavat vettä.Tarkoitus olisi tällä viikolla vähän tehdä istutuspuuhia.Minulla on itse kasvatetut taimet,jotka pitäisi saada pian maahan.Ehtisivät hyvin juurtua ja pärjäisivät sitten talven yli.Muuten loma on mennyt ihanissa keleissä,ei voi valittaa!!!
 Kun otin kuvia totesin jälleen kerran,että kyllä on paljon kukkia väärässä paikassa.Eli kyllä puuhaa riIttää syksylle ja yhtään uutta taimea en kyllä osta...tai ehkä muutama pensasruusu jos halvalla saa!!!


UPEAT TUOKSUVAT KUNINGASLILJAT AVAAVAT NUPPUNSA.....NÄITÄ LAITOIN KEVÄÄLLÄ VIISI MUKULAA JA NYT KUKKII KOLME JA KAKSI SAI KEVÄÄLLÄ VÄHÄN KYLMÄÄ ,JOTEN TULI VAIN VARRET.

KORKEUDESSA EI IHAN VEDÄ VERTOJA TOISELLE LILJALLE.PITÄISI KYLLÄ NÄIDENKIN OLLA N.70CM KORKEITA...EHKÄ ENSI VUONNA??

TSINNIAN KUKINTO...IHANA KERROTTU KUKINTO.ON MUUTEN AIKAS RONKELEITA KASVUPAIKAN SUHTEEN??EI SAA LIIAN TIIVIISEEN ISTUTTAA,SILLÄ MÄTÄNEVÄT TOSI HERKÄSTI.AURINGOSTA TYKKÄÄ JA KUKKINEET KUKINNOT KUN LEIKKAA,JAKSAA TEHDÄ UUSIA KUKKIA.ESIKASVATTAEN KERKIÄÄ HYVIN KUKKIMAAN.

KYLLÄ ON JO KOKOA JA KORKEUTTA AURINGONKUKILLA.SAAS NÄHDÄ KERKIÄÄKÖ KUKKIA,SILLÄ LAITOIN NÄMÄ TOSI MYÖHÄÄN MAAHAN SUORAAN SIEMENISTÄ.

TÄSSÄ ON NÄKÖJÄÄN YKSI PUNAINENKIN...VANHA MUKULA MUTTA KOMEASTI KUKKII.

ETUTERASSILLE LAITOIN VAIN VIHREITÄ KÖYNNÖKSIÄ TÄNÄ VUONNA.OIKEALLA ON 3V.VANHA MURATTI,JOTENKIN ERIKOINEN KYLLÄKIN.TEKEE VAHVOJA OKSIA JA MENEVÄT KUMMASTI KIPPURALLE???RUUSUPAVUT KYLLÄ KASVAVAT,MUTTA KUKINTO ON HEIKKOA..SYY KYLLÄ LIIAN PIENI MULTAVARA!!!TOINEN MURATTI EI NÄY KUVASSA,JOKA ON MYÖS PARI VUOTTA VANHA JA KIRJAVALEHTINEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti