LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

UUSIA PENSASRUUSUJA ALOITTAA KUKINNAN...

Kyllä tänä kesänä on saanut puuhastella ruusujen kanssa!!!Voi itku kun ovat täynnä mitä erilaisempiä kirvoja,kaiken värisiä on löytynyt ja joka päivä niitä on tuhottu.Kaikkin puskiin en ole kerinnyt,mutta parhaimmar ruusut olen yrittänyt putsata.Suihkuttanut olen mäntysuopa-vesi seoksella,joka on hyvin auttanut.Olen myös puuvillahanskat kädessä ihan mekaanisesti putsannut ruusujen nuppuja ja uusia latvustoja.
 En tiedä mistä johtuu,mutta aikas paljon on ruusuissa keltaisia lehtiä ,ei kaikissa mutta isommissa pensaissa??
UPEAT KUKAT KARTANONRUUSUSSA..KUKKII MINULLA EKA KERTAA.HANKALA KUVATA ,KUN KUKAT NIIN PAINAVIA,ETTÄ ROIKKUVAT ALASPÄIN.

OLI IHAN PAKKO OTTAA KÄTEEN,ETTÄ NÄETTE MITEN ERIKOINEN KUKKA,JOKA MUUTTUU KUKAN VANHETESSA.SUOSITTELEN ON NIIN KAUNIS JA EI KOVIN VAATIVA KASVUPAIKAN SUHTEEN.

EKA MUSTIALANRUUSUN KUKKA AUKESI JA TOSI ISON KOKOINEN.NÄITÄ MINULLA ON ISOT PUSKAT JA IHAN SIKSI ETTÄ SAAN KUKKIA POIMIA RUNSAASTI MALJAKKOON.

TÄSSÄ NÄKYY KAKSI ITSE KASVATETTUA RUNKORUUSUA,JOTKA ALKAVAT KUKKIMAAN.TÄYTYISI SAADA VAAN PAREMMIN NÄMÄ TUKIKEPIT KIINNI,KUN EIVÄT MEINAA PYSYÄ SUORASSA.KUVA EI IHAN NÄYTÄ SELVÄSTI,MUTTA OVAT N.2M KORKEAT JA HYVIN VUOSITTAIN TÄSSÄ TALVEHTINEET.

NUKKERUUSU KUKKII,MUTTA JOTAIN ONGELMAA ON TÄLLÄ....LEHDET OSITTAIN RUSKETTUNEET JA KUKINTA EI KOVIN RUNSASTA.EHKÄ HALLA TOUKOKUUSSA JA KESÄKUUN KYLMYYS VÄHÄN VEROTTI???KUKAT OVAT HYVIN LYHYTIKÄISET JA YKSINKERTAISET,ELI EI MIKÄÄN PUUTARHAN KAUNOTAR,MUTTA VAATIMATON JA TYKKÄÄ AURINGOSTA.
Josko kuitenkin tämä aikaisempi kylmyys ja nyt kova kuumuus on vähän rasittanut ruusuja,no sama tuo kunhan eesvähän kukkivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti