LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

KESÄKUKAT VIHDOIN ALKAA KUKKIMAAN....!

Olen keronut jo aikasemmin,kun kasvatin tänä vuonna itse kesäkukkasia.Kelit ei kyllä ole suosineet yhtään sitä kokeilua.Kesäkuu oli niin kylmä ja sateinen,että ajattelin kaikkien kuolevan.Nyt kun sitä hellettä sitten saatii,heräsi kukatkin henkiin.Ei kyllä mitään super-kasvua mutta kuitenkin.
 Kyllä ensi vuonna harkitsen vakavasti ,josko moiseen puuhaan enään ryhtyisin.Daaliat ja gladiolukset kuitenkin eri juttu,ovat vähemmän hankalia kasvatettavia.Jos saisi kasvihuoneen,olisi juttu ihan toinen.Olen toivonut sitä siksi kun pääsen eläkkeelle....ja siihen on vielä 4 v.

NÄMÄ GLADIOLUKSET ON MONTA VUOTTA VANHOJA.ODOTAN INNOLLA KUINKA MONTA KUKKAVANAA JOKAISESTA TULEE,SILLÄ OVAT TYVESTÄ TOSI VAHVOJA VÄRIKIN ON YLLÄTYS??

KALLA AVASI AINOAN KUKKANSA,MUTTA ON ISO JA KOMEA JA ERIKOISEN VÄRINEN!!

TÄSSÄ AUKEAA EKAT ORVOKIT JA KELTAISEN ERI SÄVYJÄ ON PALJON.EI MITÄÄN ISOJA PEHKOJA MUTTA EIKÖHÄN SIITÄ LEVIÄ KUN KESÄ ETENEE.

YRITIN KUVATA LÄHEMPÄÄ,ETTÄ NÄKYISI KUINKA ERILAISIA KUKAT OVAT.

TÄSSÄ AVAUTUI EKA SININEN ORVOKKI,JOITA OLEN LAITTANUT  NÄIHIN MUOVIAMPPELEIHIN.(en erikoisemmin tykkää muoviastioista,mutta loppui astiat kesken).LAITAN KUVIA LISÄÄ KUNHAN UUDET LAJIKKEET ALKAVAT KUKKIMAAN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti