LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 1. heinäkuuta 2014

KESÄKUKAT HITAASSA KASVUSSA....!!!

Kyllä täytyy sanoa ,että on ollut surkea alku itsekasvatetuille kesäkukille...Ei paljon lämpöä eikä aurinkoa ole ollut,ja sitähän kesän kukkijat tarvitsevat.
 Daaliat nyt ovat suht aikataulussa,kun pidin sisällä kauemmin,vaikka kyllä niissäkin liika märkyys näkyy.Keltaiseksi vetää lehdet,vaikka olen tehnyt tikulla ilma-aukkoja multaan.
 Sinitähtöset ovat tykänneet kelistä,vaikka alkuun näyttivät että vallan mätänevät.Salviat lähes kaikki mädäntyneet liiasta vedestä??!!Orvokit voivat hyvin,mutta nyt vasta alkaa ekat nuput näkyä.Täytyy sanoa ja uskoa että onhan vielä kesää jäljellä!!!
 Kallat jo kukkivat,joskin lehdet hieman kellastuvat ja siemenestä kasvatetut daaliat hitaasti mutta varmasti kasvavat.Saas nähdä kerkiääkö ollenkaan kukkimaan.
SINITÄHTÖSET JO KIVAN KOKOISIA...EI PUUTU KUIN KUKAT????

TÄSSÄ KELTAISET LEHDET SALVIASSA JA AIKAS KITUKASVUISIA.HOPEALEHTEÄ LAITOIN KUOLLEIDEN SALVIOIDEN TILALLE..

HYVÄN JA TERVEENNÄKÖISET LEHDET ORVOKEILLA..SAAS NÄHDÄ KOSKA KUKKII???NÄITÄ ON MUITAKIN,MUTTA TÄSSÄ YKSI KUVA.

ETUALALLA ON MUUTAMA DAALIA,JOTKA KYLLÄ KASVAVAT TOSI HITAASTI.TAKANA LAATIKOSSA KASVAA GLADIOLUKSIEN POIKASIA NYT TOISTA KESÄÄ.EHKÄ KUKKIVAT VUODEN PARIN PÄÄSTÄ.MIELENKIINTOISTA SEURA MITÄ NÄISTÄ PIKKUISISTA KEHITTYY?

ORVOKIT KASVAA SUHT HYVIN JA EKA NUPUTKIN JO NÄKYY,JA KALLA KUKKII JA AINAKIN KOLME NUPPUA VIELÄ AUKEAMATTA.TOISTA KESÄÄ NYT KASVAMASSA.

KALLOJEN YMPÄRILLÄ ITSE KASVATETUT DAALIAT..SAAS NÄHDÄ KUKKIIKO??HYVIN KYLLÄ JO KASVAVAT.EKAT KUKAT KOHTA AUKEAA ITSE KASVATETUSSA BEGONIASSA.NÄYTTÄÄ TULEVAN KELTAINEN.NÄITÄ ON KOLME JA YKSI NIISTÄ ON PUNAKUKKAINEN.

DAALIAT REHEVÄSTI KASVAA,JOSKIN HIEMAN LATVAT KELLASTUNEET..VÄRIÄ EN TIEDÄ ,KUN KEVÄÄLLÄ KAIKKI JUURAKOT MENI SEKAISIN ,KUN LAITOIN KASVAMAAN(kaksi vuotta vanhoja)

TÄSSÄ MYÖS DAALIAT KASVAA HYVIN JA OVAT ILMEISESTI VAALEAN KELTAISIA.TUNNISTAN LEHTIEN VÄRISTÄ JA OVAT JO MONTA VUOTTA VANHOJA JA PARHAITEN KUKKIVIA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti