LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 1. heinäkuuta 2014

KUKKARINTEET ALOITTAA KUKINNAN...

Olin eilen vapaalla ja kiertelin vähän kukkapenkeissä ja tutkiskelin mitä perennoille kuuluu...
 Osa on selvinnyt kylmästä ja sateesta suhteellisen hyvin.Ainoa mitä on vaivoiksi asti on KIRVAT!!!Niitä oon saanut nitistää joka ruusupuskasta,toluliuoksella ja ihan mekaanisesti käsin litistänyt.Nyt olen voitonpuolella siinä hommassa.
 Pionit kukkii huonosti tänä vuonna ,ainakin minulla?!Liljat on pääosin hyvin pärjänneet,paitsi muutamat lajit jotka kerkisi keväällä nouseen pintaan paleltui päästään kun tuli ne parit ankarat hallayöt..Harmi,sillä just ne oli sellaisia joita olisin halunnut nähdä eka kertaa kukassa.
 Pienisärkynytsydän tykkää näistä keleistä,koska on tosi rehevästi kasvanut ja kukkii komeasti.

SORMUSTIKUKKA JO AVAILEE EKAA KUKKAVANAANSA.SYYSLEIMUTKIN OVAT TYKÄNNEET NÄISTÄ KELEISTÄ,KUN KASVAVAT TOSI HYVIN.

JALOPÄHKÄMÖ KUKKII TOSI VAHVOIN VÄREIN TÄNÄ VUONNA JA TAKANA NÄKYY LISÄÄ SYYSLEIMUJA.

TÄMÄ KIRJAVALEHTINEN TÄHDYKE ON VIIME SYKSYNÄ OSTETTU  ALE-KUKKA,JONKA TALVETIN SISÄLLÄ TALVEN.NYT ODOTAN ETTÄ KUKKISI JA JÄTÄN TALVEKSI MAAHAN...EN TIEDÄ TALVEHTIIKO ,MUTTA OTIN UUSIA POIKASIA ,JOTKA NÄKYY PIENINÄ TAIMINA ETUALALLA.

TOSI VANHA PERINNEPERENNA TAATANKURJENMIEKKA MYÖS KUKKII HYVIN JA TAKANA LILJAT ISOINA KASVUSTOINA.

TÄMÄ KALLA ON MYÖS TALVEHTINUT ,JA LAITOIN MAAHAN KUN LOPPUI RUUKUT.TYKKÄÄ KYLLÄ KASVAA MAASSA JA ON TOSI REHEVÄ.UPEAN VÄRINEN KUKKA,MUTTA VAIN YKSI NÄYTTÄISI TULEVAN.OLEN KYLLÄ TYYTYVÄINEN,SILLÄ VIIMESYKSYNÄ KÄRSI SYYSKOSTEUDESTA JA PELKÄSIN ETTEI SELVIÄ...HYVÄ KUN KUKKII...

ERI KUVAKULMAA PERENNOISTA...VAAHTERALLE ANNETTU ENSIAPU,MUTTA KAADETAAN LOPUT SYKSYLLÄ.

TÄMÄN RINTEEN OTAN TYÖN ALLE LOMALLA...NYT VILLI JA VAPAA !!!PALJON RINTEESSÄ ERILAISIA MAKSARUOHOJA YM.......

VASEMMALLA HIEMAN NÄKYY KUN ON PARTUROITU URAKALLA TERIJOENSALAVIA.NYT HYVÄT KASVUTUPSUT.VIERESSÄ NORJAN ANGERVOT.MINULLA ON KAIKKIAAN 20 TERIJOENSALAVAA TONTIN RAJOILLA JA KAIKKI NYT PARTUROITU!!HUH ,MIKÄ URAKKA MUTTA KANNATTI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti