LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 29. huhtikuuta 2014

KEVÄÄN PUUHASTELUA....SORMET MULLASSA!!!

TAIMET PÄÄSIVÄT ISOMPIIN RUUKKUIHIN..

Laitan muutaman kuvan ,kun olen ekana lomapäivänä vähän puuhastellut kukkien kanssa.Esikasvatan taas aikas paljon kukkia ja tässä ovat jo koulittuina uusissa ruukuissa.Tylsää puuhaa sanoisinko ja joka vuosi minä vaan teen tätä vaikka kuinka vannon että EI IKINÄ ENÄÄN!!!

Daaliat on jo istutettu ruukkuihin ja yhden jätin laittamatta koska vien töihin ja istutan siellä pataan.Nämäkin ensin ajattelin ,että istutan maahan ja syksyllä jätän sinne.On semmoista veivaamista näiden juurakoiden kanssa.Nytkin meni kaikki ihan sekaisin ,enkä tiedä mikä väri oli mikäkin.
 
Kallat on jo nousseet pintaan ja niiden kanssa kävi samoin....värit sekaisin vaikka syksyllä piti niin erotella kevättä varten valmiiksi.!!!

Uusia gladioluksia ostin kaksi pussia....syy on se että lapsenlapseni pääsee kesällä ripille ja piti saada määrättyjä värejä koristeluja varten.Toivottavasti kerkiävät,nyt jo kyllä istutettuna.Minulla on kyllä iso määrä vanhojakin,joita en ole vielä istuttanut mutta laitan ne suoraan maahan.Ne,jotka istutin jo aiemmin on ekat jo nousseet pintaan!!Hyvä juttu.

 Laatikoissa on paljon erilajeja koulittuna ja pidä ne lämpimällä etelän puoleisella terassilla,saavat siellä vahvistua ja jos tulee hallaa nostan sisälle...aikas touhua sanoisinko!!!Oma valinta,kyllä nuukuus on kamalaa,sillä helpommallakin voisi kesäkukat hankkia!!Vai mitä olette mieltä???


NÄMÄ MEXIKON SINITÄHTÖSET VIELLÄ SISÄLLÄ VAHVISTUMASSA..EI KIIRE ON TILAA KASVAA!

ORVOKIT,SALVIA,TSINNIA,DAALIAT,SAMETTIKUKAT,HOPEALEHTI JA KIINANASTERI


DAALIAT JA KALLAT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti