LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

SININEN VÄRI VALTAA KEVÄISEN KUKKAPENKIN!!

Kiertelin eilen vähän perennapenkeissä ja räpsin muutamia kuvia kevään kukkioista.Kumma juttu ,miten paljon on sinistä sävyä keväällä!!??
 Hyvin on jo kukat nousseet talven horroksesta ja uusia talvehtijoitakin on selvinnyt ...hyvä juttu!!
 Huvitti oikein kun katselin hyasintteja jotka just kukkivat....valkoinen kyllä on aikas pula-ajan hyasintti!!!Yksi taas on ilmeisesti saanut kylmää,kun oli välillä ne pakkaset.Tuoksu oli kyllä tosi voimakas ja kiva väriläikkä keväisessä penkissä.
 Vielä ei uskalla alkaa kovasti penkkejä mylläämään,sillä routa vielä vähäinen ja perennat herkkiä vaurioitumaan..MALTTI ON VALTTIA ..tässäkin hommassa.Nyt odottelen kun lämpiää ja ensi viikolla on LOMA!!!!
 Tänään olen vp:llä ja alan koulimaan taimia,sillä ovat tosi hyvin kasvaneet esim;Daaliat ja tsinniat ovat jo tosi isoja.Jalohortenssia muuten on samanvärinen kuin viime vuonna kun sain sen kukkivana


AKILLEA JO KOMEASTI KASVUSSA..TÄMÄ ON VAALEANPUNAINEN JA HYASINTIT AUKEAMASSA!!

KEVÄTKAIHONKUKKA JO KUKKII TÄSSÄ RINTEESSÄ JA KEVÄTVUOHENJUURIKIN JO NUPULLA

TÄSSÄ SIPULIKUKAT SINIVIOLETTI SÄVYIN...KEVÄTESIKOTKIN JO NOUSEMASSA

AURINKO MUKAVASTI LUO SÄTEITÄÄN ILLAN HÄMYSSÄ...

SINILEHTOMALVAT JO ISOINA PUSKINA..
...upea syvä lila sävy!!Laitan kuvan kun on kokonaan kukinnot auki..hieno homma!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti