LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

MULLASTA NOUSEE KASVUN IHME!!!!

Laitan tähän vähän kuvia,kun olen tehnyt kylvöpuuhia.Kuvista näkee kuinka jo muutamat lajikkeet ovat nousseet pintaan.Parin päivän päästä nousi jo sinitähtönen ja lähetyssaarnaajankukka..tosi nopeasti!!!Tänä vuonna laitoin paljon lajikkeita mutta kaikkia vain vähäsen ettei tule liikaa koulittavaa.Istutin myös harvaan ja suoraan ruukkuihin joita sitten harvennan.Näin jää yksi työvaihe pois.
 Laitoin viikon alussa ;Kiinanasterit,Orvokit,Salvian,Samettikukan,Tsinniat,Daaliat ja Hopealehden siemenet ja nyt jo on pinnassa Tsinniat,Daaliat ja Samettikukka...kyllä tulee vähän liian nopeaan pintaan.!!!
 Olen istuttanut myös Kallan mukulat ja Begonioiden mukulat ,joiden toivon onnistuvan.Putsasin myös kaikki daalioiden juurakot,jotka olivat talvehtineet tosi hyvin.Istutan ne seuraavaksi kun ostan multaa vähän isomman satsin.Myös kaikki Gladioluksen sipulit on talvehtineet hyvin ja ne laitan myös esikasvatukseen ensi viikolla.
 Perennapenkissä nousee kovaa vauhtia erilaisia sipulikukkia ,joita kaikkia en enää edes muista mitä ovat???Ostin nimittäin syksyllä halvalla kaikenlaista ja tuikkasin sinne tänne  ja ajattelin että toivottavasti joku edes talvehtii.
 Morsiusharso ainakin on talvehtinut kun jo nousee pintaan.Hyasintit nousee ja kukkanuput jo näkyy...hienoa!!!
 Tämä talvi oli kyllä huono kevätesikoille...!!!Harmi ,sillä minulla oli niitä tosi paljon ja isoja monta vuotta kasvaneita.Ilmeisesti lämmin ja kostea talvi on mädännyttänyt niiden juuret.Muutama on selvinnyt onneksi ja kukkanuput jo näkyy.Onneksi minulla on sisällä jo uusia ,jotka istutan vähän myöhemmin.
TÄÄS NÄKYY TAKANA TSINNIAT JA SINITÄHTÖNEN ISOLLA ORAALLA...JA VASEMMALLA DAALIA JA TSINNIA..KYLLÄ HAKEVAT JO VALOA KUN OVAT KALLELLAAN

TÄSSÄ PALJON PERENNANSIEMENIÄ RUUKUISSA...OLEN MERKANNUT NUMEROLLA RUUKUN KYLKEEN

TÄSSÄ ERILAISIA KESÄKUKAN ISTUTUKSIA..VÄHÄN JO ORVOKIT ITÄÄ!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti