LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

torstai 6. helmikuuta 2014

JÄÄTARJOTIN KYNTTILÄLLE

Tässäpä vielä muutama jääkoriste....tänään kyllä ovat vielä jäässä vaikka melkein jo keli on plussan puolella.Muut koristeet ovat jo sulaneet,joka tietenkin kurja juttu.
Tulppaanit laitoin sellofaaniin ja sitten veteen jäätymään.Kummallista kyllä ,jään keskellä näkyy hieman sinistä sävyä???josko sellofani olisi sen aiheuttanut.Tämä on aikas paksu,joten ei ihan heti sulakkaan.Ihan kivan näköinen taulu...vai mitä olette mieltä.?
 Toinen koriste on sellainen uusi kokeilu...tein sen kahdessa erässä,eli alusta erikseen ja tulppaanit pikkuisiin astioihin  erikseen.Sitten hetkeksi sisälle että alkoivat vähän sulamaan ja yhdistin kuvan näköiseksi.Kun vein ulos jäätyi pikkutulppaanit kiinni alustaan.Kiva idea ja voi vaikka tehdä isompana ja mielikuvitusta ..niin hyvä tulee.
HELMET SITOO KUKAT YHTEEN

KUIN TAULU...VÄHÄN NÄKYY SELLOFANIA JA OUTO SININEN SÄVY??

PUNAINEN ALUSTA ON MUOTTI MILLÄ TÄMÄN TEIN

HAVUT TARKOITUKSELLA NÄKYVISSÄ..

TÄHÄN SOPISI LYHTYKYNTTILÄKIN MAINIOSTI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti