LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 25. helmikuuta 2014

KURKISTUS IKKUNALAUDALLE....

Heippa kaikille ystäville ja lukijoille ja ihanaa kevään odotusta kaikille.
 Kyllä on ollut ihania ja lämpöisiä ilmoja viime aikoina,oikein täytyy hillitä innostusta ettei ala liian aikaisin kevät hommiin.Olen vähän katsellut erilaisia sipuleitani ja mukuloita kuinka ovat talvehtineet..hyvin ovat pärjänneet!!!
 Mietin myös josko ensi viikolla alkaisin jo muutamia lajikkeita siemenistä esikasvattamaan-kelloköynnös vaatii pitkän esikasvatuksen ainakin.Kyllä niitä muitakin on joita voisi kylvää,mutta taidan vielä hetken odottaa.
 Laitan tähän muutaman kuvan taas,että näätte kuinka komeasti on hortenssia alkanut kukkanuppuja tekemään.Olen tosi mielissäni ,sillä on upean värinen !!
 Esikoita ostin helmikuun alussa ja tässä kuvassa näkyy ,kuinka hyvin viihtyy valoisalla ja viileässä paikassa.Muratti on myös jo kolmatta kevättä ja hyvin on pärjännyt eteisessä.Kastelin varoen pimeinpänä aikana ja nyt tekee paljon uutta versoa.On kyllä vähän erikoinen muratti ,lehdet ja kasvutapa hieman normaalista poikkeava.
 Ulkona nousee valitettavasti krookukset tosi nopeaan ja niille käy kyllä huonosti jos tulee kovia pakkasia....tai ei väliä kunhan ehtisivät kukkia ensin!
Oikein nautinnollista viikkoa kaikille ja kuunnelkaapa kuinka linnut jo pitää konserttejaan ulkona...IHANAA AIKAA !!!
KIVASTI KASVAA PITKÄ KUKKAVANA....HYVIN PITÄNYT VÄRINSÄ..

SUOLOINEN KUKKA JA VÄRI

EIKÖS OLEKKIN KASVANUT KOMEASTI VIIME KUVASTA....VIILEÄSSÄ JA VALOISASSA OLEN PITÄNYT

LÄHIKUVASSA NÄKEE KUKKANUPUT

MURATTI HYVÄVOINTISENA...HUOMAA KIILTÄVÄT UUDET KASVUSTOT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti