LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

PIRTEÄ KELTAINEN JÄÄSYDÄN

Tulin juuri lenkiltä amosin kanssa ja kyllä oli aivan ihana ilma!!!Otin kuvan samalla uudesta koristeestani,jonka sain eilen valmiiksi.
 Koristeet näihin pikkuisiin sydämiin tein vanhasta kynttilämansetista...!Leikkasin kaikki osat irti ja kukat laitoin jään sisään ja rusetit sopi mainiosti ja viimeisteli työn.Elikkä,kyllä niitä koristeita voi löytyä vaikka mistä.Sain nimittäin ison rasiallisen kaikenlaista koristetta ja sitä katsellessa löytyi nämäkin koristeet.
 Minulla on kyllä jo uusia juttuja tulossa,joista taas paremmin kun saan valmiiksi.Sitä en tiedä miten onnistuu ,mutta eipä ole kallista kokeilua!!
 Lähden kohta kukkia ostamaan,sillä on tehtävä yksi läksiäiskimppu töihin.Pellikalta ostin jo kukkia,mutta vähän kaipaa lisää eri sävyjä.Samalla käyn taas katselemassa ,löytyisikö mitään hääjuttuja sillä teen ystävänpäivän aikoihin hääkoristelut ja morsiuskimpun.Ihanaa puuhaa ja minulla jo hieman visioita millaiset kukat ja värit valitsen.Morsian antoi vapaat kädet niiden suhteen,joten luovuutta kehiin !!!!
PIRTEÄ VÄRI...IHAN TULEE KEVÄT MIELEEN!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti