LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

maanantai 13. tammikuuta 2014

ETEINEN KUTSUU VIERAAT TERVETULLEIKSI

No niin,nyt se talvi sitten on saapunut!!!En kyllä itse välitä koko talvesta,mutta näin koiran omistajana oli kärsivällisyys jo koetuksella.Kuraa oli joka paikassa ja lenkille ei voinut ajatellakkaan.Nyt on kuivaa ja puhdasta...mutta se kylmyys !!En vaan näet tässä mitään kivaa,kunkoko ajan palelee ja elämä on rajoitteista.Luntakin tuli vain vähäsen ja on suuri huoli kuinka perennat ulkona nyt pärjää,kun oli niin märkää???
 Nyt on kyllä jo toivoa keväästä,kun on jo tammikuun puoliväli..ihanaa on myös se että päivät alkavat pidentyä  ja on valoisampaa.
 Minulla on tiedossa kivaa puuhaa,kun pitkäaikainen työkaverini menee naimisiin ja saan kunnian koristella hääpaikan.Menen huomenna katsomaan,millainen se juhlapaikka on,niin voin alkaa suunnittelemaan.Kuvia tietenkin laitan kun on niiden aika,mutta siihen on vielä kuukausi aikaa.
 Olen jo suunnitellut ensi vuoden joulunkin!!!Kävin nimittäin ale ostoksilla ja löysin kaikkea kivaa....valkoinen on ensi vuonna värinä!!!Yllättävän paljon oli mennyt ,ettei ihan valtavia valikoimia enään ollut,mutta jotain kuitenkin.
 Kaikille lukijoille ja ystäville OIKEIN MUKAVAA VUODEN ALKUA ja pitäkää mieli virkeänä ja katse kohti kevättä!!!!
OMPA EPÄTARKKA KUVA??

ALESTA OSTETTU VALKOINEN SYDÄN JA LASINEN KULHO JOHON LAITOIN KUKKIA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti