LUKIJALLE VINKKI

TUTUSTU MYÖS BLOGIARKISTOON,SIELLÄ JUTTUJA VUOSIEN VARRELTA.KUVIA KLIKKAAMALLA NÄET KUVAT SUUREMPANA.TOIVOTTAVASTI SAAT IDEOITA MYÖS ITSELLESI JA MINULLEKKIN VOIT KOMMENTOIDA JA JAKAA OMIA IDEOITASI.NAUTINNOLLISIA HETKIÄ BLOGINI PARISSA.KIVA KUN OLET LUKIJANI.

tiistai 21. tammikuuta 2014

JÄÄSYDÄN KUIN KRISTALLI KERA HELMIEN

Heippa taas kaikille lukijoille ja kavereille.Olen ollut pari päivää vapaalla,ja täytyy sanoa että kelit olisi voineet olla hieman lämpöisemmät.Toki kävin kyllä tänään amosin kanssa lenkillä,ja maisemat oli kyllä upeat.Puut olivat kauniisti kuurassa ja aurinko paistoi upeasti.
 Olen taas väsäillyt uusia jääkoristeita kun kelit sallii....joskin hieman kylmää puuhaa ainaskin niiden ripustaminen ulos.Nyt kokeilin taas uusia ideoita ja tykkäsin kyllä lopputuloksesta.Toiset koristeet joutui tekemään kahdessa osassa ja muutamaan käytin myös rautalangalla kiinnitettyjä koristeita.
 Tekisin vielä enemmän mutta ei oikein ole paikkaa mihin laittaisi.Toki voisihan niitä laittaa joka puun oksalle,mutta haluan ihailla etupihalla missä enemmän oleilen näin talvisaikaan.
KAUNIS KUURAINEN MAISEMA

KRISTALLIMAINEN JÄÄSYDÄN HELMIEN KERA

TÄSSÄ SARJA PIKKUISIA JA SÖPÖJÄ JÄÄSYDÄMIÄ...

VIHREITÄ LASIHELMIÄ SISÄLLÄ

PERINTEINEN HAVUKORISTE

KRISTALLIMAINEN JÄÄKORISTE..TEHTY KAHDELLA MUOTILLA

AURINGON SÄTEET PEILAA KORISTEEN TAKAA..LUONNOSSA TOSI KAUNIS

TÄMÄKIN OHUT  HELMIEN KERA ...TODELLA KAUNIS LUONNOSSA

TÄMÄ TEHTY KAHDESSA ERÄSSÄ....SISÄSYDÄMESSÄ VÄRJÄTTYÄ JÄKÄLÄÄ JA TEHTY ERI MUOTTIIN ENSIN.
TERASSI TÄYNNÄ SYDÄNJÄÄTÄ....

IHANASTI KUURASSA KRANSSIT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti